Simona Nae lansează single-ul “Tu me amas” (VIDEO)

De: Nicoleta Nicolae / 24.04.2015, 13:00
Simona Nae lansează single-ul “Tu me amas” (VIDEO)
Vara bate la uşă, iar ritmurile exotice şi antrenante sunt din ce în ce mai căutate şi utilizate de artiştii români. Excepţie de la această regulă nu face nici frumoasa Simona Nae, cunoscută pentru hiturile “2 Nebuni” şi “Coji de portocale”, care lansează primul ei single în limba spaniolă, intitulat “Tu me amas”.

O coproducţie Cat Music şi Sprint Music, piesa este compusă de către Simona, în colaborare cu Boier Bibescu, Chariton Robert Iohanes, Septimiu Urzică, Ene Dănuţ Cristian şi promite, încă de la primele acorduri, să fie o candidată la titlul de hitul verii.

“Am lucrat foarte mult la piesa “Tu me amas”, împreună cu Boier Bibescu şi am pus mult suflet, pentru ca aceasta să iasă exact cum îmi doream. Melodia este una ritmată, de vară, genul de piesă pe care poţi dansa până dimineaţa, dar care are şi un mesaj profund, de iubire. Sper ca fanii şi susţinătorii mei să se regăsească în ea şi să o asculte cu plăcere de fiecare dată”, a declarat Simona Nae.

Cu câteva zile înainte de lansare, noul single al Simonei Nae a fost ascultat în avanpremieră de către oameni aleşi întâmplător pentru ca artistă să poată vedea la cald prima reacţie a oamenilor când ascultau piesa. Artista a postat pe pagina ei de Facebook un filmuleţ cu reacţiile oamenilor în momentul în care ascultau pentru prima dată noua ei piesă.