Simona Nae se căsătoreşte azi! Are verighete de 2.500 de euro din aur alb cu diamante!

Apropo.ro / 04.07.2014, 11:44
Simona Nae se căsătoreşte azi! Are verighete de 2.500 de euro din aur alb cu diamante!
Zi mare pentru Simona Nae! Cântăreaţa se căsătoreşte civil azi, urmând ca în weekend să aibă şi petrecerea de nuntă.
Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, aşa că mirii au “ridicat” săptămâna asta şi verighetele, de care sunt extrem de încântaţi. Acestea au fost comandate de viitorul soţ al Simonei Nae la Kjr Gioielli şi au costat în jur de 2.500 de euro. Verigheta artistei este una specială, din aur alb şi cu 3 diamante, iar mireasa abia aşteaptă să o pună pe deget. Emoţiile cresc, Simona aproape că nu mai doarme cu gândul la cel mai fericit eveniment din viaţa ei. Şi pentru că rochia ei de mireasă este una speciala, creată de Laura Olteanu, nici mirele nu se lasă mai prejos!
 
Simona Nae
Foto: Facebook
 
Bogdan Topciu, viitorul soţ al artistei şi totodată managerul ei, a mers pe mâna Adinei Buzatu pentru a arăta impecabil atât în ziua nunţii, cât şi la cununia civilă. Dacă rochia de mireasa a costat 3.000 de euro, viitorul soţ al artistei a mai scos din buzunar înca 2.000 de euro pentru cele două outfit-uri. Felicitările, masa şi dansul vor avea loc la Aristocrat Events Hall.
 
Asa arata verighetele Simonei Nae
Foto: Bogdan Topciu
 
Chiar dacă a fost ocupată cu organizarea nunţii, Simona Nae nu a lăsat pe plan secund viaţa profesională. Cântăreaţa a lansat recent un videoclip fierbinte, la piesa Indian Summer.