Simona Patruleasa a nascut primul copil, o fetita

Apropo.ro / 06.09.2011, 14:08
Simona Patruleasa a nascut primul copil, o fetita
Stirista Simona Patruleasa a nascut, astazi o fetita, intr-o clinica din Bucuresti.

FIica nou-nascuta a Simonei Patruleasa a fost adusa pe lume prin cezariana si a avut la nastere 3.850 kg si 52 cm. Fetita va primi numele Ingrid Maria Lucia. Atat mama, cat si fiica se simt bine si vor fi externate peste cateva zile.

Stirista a apelat la fertilizarea in vitro, pentru a ramane insarcinata, dupa ce mai multi doctori i-au spus ca nu va putea avea copii niciodata.

„In final, am apelat la tratamente. Am facut 3 tratamente, nu 100, cum s-a tot spus… Si cel din urma a fost cel mai greu, cu medicatie si injectii pe care mi le faceam singura in abdomen. Dupa calculele mele au fost 300 de injectii dureroase si traumatizante.

Simona Patruleasa si Sabin Ivanof

Am apelat la fertilizare in vitro, pentru ca ma gandeam ca nu pot fi atat de egoista, sa nu aiba nici Sabin un copil… El spunea ca putem sa infiem. Din fericire, o sa-l avem pe al nostru”, declara, recent, Simona.

Simona Patruleasa, in varsta de 36 de ani, este casatorita cu omul de afaceri Sabin Ivanof din 2008. Ingrid Maria Lucia este primul copil al cuplului.