Simona Pătruleasa ar fi vrut să se căsătorească cu un bărbat de culoare

Apropo.ro / 09.07.2012, 13:36
Simona Pătruleasa ar fi vrut să se căsătorească cu un bărbat de culoare
InStyle a stat de vorbă cu Simona Pătruleasa despre seducţie, frumuseţe şi nebunii comise din dragoste, pentru ediţia de iulie-august a revistei. Vedeta a acceptat provocarea InStyle de a realiza un pictorial fierbite şi de a răspunde la 25 de întrebări în care a decis să dezvăluie tot.

In interviul ce însoţeşte pictorialul, Simona îşi aminteşte cu nostalgie de momentul în care s-a îndrăgostit prima dată: „M-am îndrăgostit prima oară în adolescenţă, nu ştiu exact ce vârstă aveam. A fost, cum se spune, >. Ţin minte că era vorba de un băiat de la bloc cu care m-am văzut de câteva ori, după care nu l-am mai zărit şi l-am uitat!” Tot în acele vremuri, Simona îl plăcea foarte mult pe Sidney Poitier şi le spunea părinţilor că o să se căsătoreasca cu un negru: „Tata s-a speriat foarte tare când m-a auzit, nu pentru că ar avea ceva cu oamenii de culoare, ci doar pentru că dorinţa mea era extrem de neobişnuită”.

Simona Patruleasa -vocer InStyle
Simona vorbeşte în InStyle despre calităţile ei sexy şi recunoaşte cu naturaleţe: „În ceea ce mă priveşte… Se datorează faptului că mă simt bine în pielea mea. Am un soţ care îmi inspiră încredere în mine, o familie care mă susţine şi o fiică în faţa căreia nu îmi permit să nu fiu optimistă.” „Mă simt sexy când am o rochie aparte, când Sabin se uită la mine într-un anumit fel, când soarele îmi zâmbeşte.”
În acelaşi interviu, vedeta povesteşte si cum se menţine în formă şi despre cum şi-a revenit dupa naştere: „Am avut o sarcină frumoasă, nu am pus multe kilograme. În plus, în primele luni am slăbit din iubire… dacă se poate spune aşa. Aveam nopţi şi zile când stăteam lângă Ingrid şi uitam să mănânc.” „În rest, merg de două ori pe săptămână la sala de sport şi lucrez sub îndrumarea lui Cori Grămescu, fac masaj, am grijă la alimentaţie şi la hidratare.”
Când vorbeşte despre familie si despre cum s-a schimbat programul lor de când s-a născut Ingrid, vedeta mărturiseşte: „Nu ne mai trezim la ora 12.00 în weekend, nu mai stăm până târziu în oraş şi nu mai pierdem vremea cu nimicuri. Tot programul nostru depinde acum de Ingrid.” Iar daca ar renunta la TV, Simona recunoaşte in interviul din InStyle că ar fi din nou învăţătoare.
Iar când vorbeşte despre soţul ei, Sabin, vedeta recunoaşte cu dragoste: „Sabin trăieşte pentru familie, ne pune mereu pe primul loc. Este un soţ minunat şi un tată perfect pentru fetiţa noastră. Relaţia a rezistat fiindcă se bazează pe iubire, respect şi comunicare”.