Simona Pătruleasa, cu fetiţa la un eveniment caritabil

De: Cătălina Matei / 26.09.2012, 07:00
Simona Pătruleasa, cu fetiţa la un eveniment caritabil
În weekend, vedeta Kanal D Simona Pătruleasa şi-a scos fetiţa în lume cu ocazia unui eveniment caritabil, ocazie cu care toată lumea a admirat-o pe micuţa Ingrid.

Sâmbătă, 22 septembrie, vedetele Ştirilor Kanal D Simona Pătruleasa, Silvia Ioniţă, Bianca Ioniţă şi prezentatorul emisiunii „Asta-i România”, Mihai Ghiţă, au fost alături de copiii cu autism şi de părinţii acestora la atelierele de pictură şi lucru manual organizate la Vitantis Shopping Center de Kanal D, Asociaţia Învingem Autismul şi Programul Jucariada, cu sprijinul Butterfly Media Group.
Copiii cu autism şi cei tipici au avut ocazia să se joace împreuna şi să se bucure de spectacolul micuţilor interpretţi şi dansatori ai trupei Contrapunct, precum şi de concertul la chitară susţinut de Horia Rizea , autorul de doar 13 ani al cărţii „În zbor barba nu creşte” (conţinând povestiri despre sora lui cu autism).
Simona Patruleasa a venit la eveniment însoţită de fiica ei, Ingrid. „Ingrid a fost încântată de spectacolul copiilor de la Contrapunct şi de dansul micuţilor de la Asociaţia Învingem Autismul, a bătut din palme şi a fost toată numai zâmbet. Mi-aş dori ca toţi copiii să fie înconjuraţi de dragoste şi la fel de fericiţi cum este Ingrid. Putem să-i ajutăm pe copiii cu autism să aibă o viaţă mai bună şi să meargă la şcoală, trimiţând un sms la 8842. Este un gest simplu şi deloc costisitor, cu doar 2 euro poţi schimba viitorul acestor copii”, a spus Simona Pătruleasa.