Simona Pătruleasa despre ziarista Evelyn Badea: „Are nevoie de un control psihiatric”

Apropo.ro / 24.02.2012, 10:56
Simona Pătruleasa despre ziarista Evelyn Badea:
Simona Pătruleasa a realizat un pictorial incendiar în ultimul numar al revistei Tabu și a acordat un interviu în care a vorbit despre scandalul cu ziarista Evelyn Badea.

Simona Pătruleasa a intrat în pielea celebrei Dita Von Teese, pentru un pictorial al revistei Tabu. Cu această ocazie, Simona a acordat și un interviu uluitor în care amintește despre scandalul monstru pe care îl are cu Evelyn Badea.

Simona Pătruleasa este indignată că Evelyn Badea o vorbește de rău de câte ori are ocazia, spunând, pe vremea când era însărcinată, ca nu poartă un copil în pântece și că își pune perne. Mai mult, îi trimitea mailuri în care îi blestema copilul și afirma că este însărcinată cu un animal.

Nici soțul Simonei, Sabin Ivanof, nu a scăpat de mrejele ziaristei. Bărbatul era asaltat cu zeci de mesaje în fiecare noapte, deși își schimba periodic numărul de telefon.

„Nu mă consider celebră. Notorietatea mea a crescut cumva și din pricina materialelor negative la adresa mea, difuzate în presă de ziarista Evelyn Badea (…) Această femeie care a inventat o mie de povești despre mine nu s-a potolit nici până-n ziua de azi. Noroc că n-o mai crede nimeni. Cât am fost însărcinată, a sunat toată presa că eu nu sunt gravidă și că port perne în loc de burtă. Și că eu n-am cum să nasc un copil, că l-am cumpărat. Și-acum îmi trimite mailuri că fetița e «cumpărată cu bani europeni ». Dacă poți să-ți imaginezi! Îmi trimitea mail-uri în care-mi blestema copilul și-mi scria că am un animal în burtă (…). Dar n-o urăsc, să știi! Și nici nu-i doresc răul”, s-a destăinuit Simona Pătruleasa în revista Tabu.

Mai mult, prezentatoarea știrilor de la Kanal D susține că o compătimește pe Evelyn: „Săraca! (…) Îmi pare rău că părinții ei nu o ajută cu un control psihiatric, pentru că ea e de cămașă de forță. Sabin și-a schimbat numărul de telefon de peste zece ori din cauza ei. Îi dădea cincizeci și ceva de mesaje pe noapte, la trei dimineața, la patru… Suna cu număr ascuns (…). Zice că Sabin e terminat după ea, o vrea mult, dar stă cu mine pentru că e forțat de un interlop. Și nu știu dac-ai observat, dar în mailuri se semnează Evelyne Ivanof. De asta- ți spun că e bolnavă!”, a afirmat Simona, pentru Tabu.

Evelyn Badea a dat și ea replica: „Nu intru în polemici cu prostituatele cazinourilor din Romania!!! Eu nu-mi amintesc ca, în ultimul an, să mai fi vorbit de fufele țării sau să fi scris ceva pe tema aceasta !!!”

„Cât privește prietenia mea cu borfașul cu dosare penale, Sabin Ivanof este de notorietate pentru toți cei din lumea cazinourilor și a curvelor schimbate pe bandă rulantă. Ca fapt divers, paranoica în cauză a mai avut o tentativă de genul acesta, intentându-mi dosar penal s-a ales cu o viață penală ca și ea”, a mai adăugat ziarista.