Simona Patruleasa este preferata domnilor! (Poze)

Apropo.ro / 26.01.2009, 17:30
Simona Patruleasa a redefinit notiunea de frumusete, fiind aleasa de nenumarate ori drept cea mai sexy femeie.

Simona Patruleasa a facut furori in inimile barbatilor si a redefinit notiunea de frumusete, fiind aleasa de nenumarate ori drept cea mai sexy femeie din Romania. Simona Patruleasa dezvaluie pentru revista The ONE secretele vietii ei de femeie, vedeta, sotie.

Cat timp se vede la pupitrul stirilor sportive: “Cred ca voi aprecia corect momentul in care ma voi retrage si sper sa fiu intrebata de ce am renuntat, in loc de… “Tu nu ai de gand sa mai pleci?”.”

Ce trebuie sa faca o femeie ca sa placa: “Sa fie ea insasi, sa aiba incredere in ea si sa pastreze mereu fruntea sus si zambetul pe buze”.

Ce parere are despre operatiile estetice: “Nu cred ca este normal ca o persoana sa fie blamata pentru ca a recurs la o interventie de acest gen. Singura modificare la care am recurs a fost la sani, pe care i-am marit cu exact un numar”.

E mai dificila o relatie atunci cand esti atat de frumoasa: “Am mai spus-o si o repet: nu ma consider asa, dar, ca orice femeie, ma bucur cand primesc complimente. Cat despre gradul de dificultate al unei relatii… nu cred ca are legatura cu aspectul vreunuia dintre cei doi parteneri”.

Citeste mai multe despre Simona Patruleasa pe site-ul The One

Simona Patruleasa

simona patruleasa

Simona Patruleasa si Sabin Ivanof

simona patruleasa si sabin ivanof

 

Foto: The One; Mediafax