Simona Pătruleasa și-a tachinat amoros soțul șase luni, fără să-l cunoască

De: Mia Nicolescu / 28.02.2012, 09:54
Simona Pătruleasa și-a tachinat amoros soțul șase luni, fără să-l cunoască
Simona Pătruleasa a povestit că jumătate de an a purtat discuții lungi la telefon cu Sabin Ivanof, fără să știe cum arată acesta, iar la prima întâlnire a mers cu o prietenă.

Într-un interviu acordat celor de la Ring, prezentatoarea Știrilor Kanal D, Simona Pătruleasa, a vorbit despre relația cu Sabin Ivanof, dar și despre cum i s-a schimbat viața de când e mamă.

Când l-ai cunoscut pe Sabin ai simțit că va fi mai mult decât o simplă relație?

Simona Pătruleasa: Șase luni de zile cât am vorbit la telefon cu Sabin n-am știut cum arată. În ziua când ne-am întâlnit, curiozitatea mea era atât de mare, pentru că el știa cum arăt, încât nu m-am mai gândit la nimic altceva… Mi-am spus că măcar atât îi datorez acestui om după discuțiile plăcute de la telefon, să mă văd cu el la un suc, că eu nu beau cafea, chiar dacă va fi o singură dată. M-am dus cu o prietenă și îmi propusesem că, dacă nu e omul pe care l-am simțit la telefon, să stau cinci minute, să mă scuz că am treabă și să plec. După ce am stat de vorbă cinci minute, mi-am dat seama că nu vreau să plec, mi-a plăcut foarte mult. Primul impact a fost unul bun. În timp îți dai seama mai bine.

Sabin și Simona

Ce te-a atras cel mai mult la Sabin?

Simona Pătruleasa: Totul! (râde) E un bărbat foarte frumos și foarte bun, are un suflet și un caracter foarte frumoase. N-am decât cuvinte de laudă, e soțul meu și n-am fi rezistat șapte ani împreună. E clar că are multe calități. Plus că avem foarte multe lucruri în comun: ne plac aceleași filme, preferăm aceeași mâncare etc.

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof s-au căsătorit în august 2008.

FOTO: Publimedia