Simona Pătruleasa și fetița sa, pe coperta de Crăciun a revistei „Ce se întâmplă, doctore?”

De: Carmen Ulian / 27.11.2014, 17:00
Simona Pătruleasa și fetița sa, pe coperta de Crăciun a revistei
Simona Pătruleasa și fetița sa, Ingrid, au făcut o echipă veselă și plină de energie pentru coperta de decembrie a revistei "Ce se întâmplă, doctore?", care a apărut, joi, pe piață.

Ingrid este minunată și plină de veselie! În fiecare zi ne surprinde cu o vorbă („eu vreau să fiți doar voi părinții mei” sau „ești viața mea”, „nu pot să trăiesc fără tine”), un gest. Ne jucăm cot la cot cu ea. Sabin îi face castele, îmbracă păpuși și le împletește părul. Colorăm, pictăm împreună, ne uităm la desene sau mergem la film. De la Ingrid învățăm în fiecare zi câte ceva și mai ales cum este să te bucuri de lucrurile mărunte„, mărturisește Simona Pătruleasa.

În plus, vedeta vorbește și despre rețeta sa de viață care o ajută să se mențină în formă, dar și despre secretul unei căsnicii fericite. „Contează ce vrei de la viață! Unii spun că după mai mulți ani intervine rutina. Și dacă o iei de la capăt cu un alt om, peste un timp se ajunge în acelați punct. Trebuie doar să prețuiești ceea ce ai deja, să știi să te bucuri de fiecare zi, să fii înțelegător și să nu amplifici o mică discuție care poate să ducă ușor la o ceartă serioasă. Contează respectul și bucuria lucrurilor care ne leagă, comunicarea și, mai ales, Ingrid care este fericirea supremă„, a declarat Simona Pătruleasa pentru numărul de decembrie al celei mai citite reviste de sănătate și frumusețe din România.

simona

O altă mămică în formă maximă este Cream, protagonista unui pictorial sport în numărul de Crăciun al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”

Nu am reguli stricte. Însă beau 2 litri de apă pe zi, de 3 ori pe săptămână merg la sport – indiferent de ce formă de mișcare aleg. Demachierea este literă de lege. Pentru că multă lume se întreabă cum de am un păr așa de frumos, mărturisesc că aplic o mască cu ulei de cocos – măcar o dată la două săptămâni„, mărturisește cântăreața.

Din numărul de decembrie al revistei, cititoarele se pot inspira în alegerea cadourilor pentru cei dragi, pot testa câteva rețete delicioase și pot învăța cum să evite îngrășarea de Sărbători. În plus, se pot inspira în ritualul de îngrijire al pielii din studiile cercetătorilor care plasează astăzi în topul ingredientelor eficiente cărbunele, folosit în măști, produse de machiaj și pastă de dinți.