SIMONA regretă că s-a retras din tenis!

De: Nicoleta Nicolae / 17.04.2015, 10:16

SIMONA regretă că s-a retras din tenis!
Dacă se ţinea de tenis, Simona Ţăranu avea şanse să intre în topul celor mai sexy jucătoare. După doi ani, a pus însă racheta-n cui, iar ce-a pierdut sportul alb a câştigat televiziunea.


Simona este una dintre fetele frumoase care ne aduc ştirile sportive. A intrat în echipa Digi24 exact când s-a înfiinţat postul, iar acum mai bine de un an, a trecut în “tabăra sportivilor”, cum îi place să spună.

Sportul e o mai veche pasiunea de-a ei. A făcut tenis în copilărie, iar performanţele în domeniu înregistrate de celebra sa tiză, care ocupă acum locul 3 WTA şi care face senzaţie la turneele din toată lumea, o fac să regrete că s-a lăsat. “Aveam 11 ani când tata m-a înscris la tenis. Odată cu reuşitele Simonei Halep, nu-mi rămâne decât să regret că am renunţat după doi ani. O admir şi o urmăresc mereu pe Simona. Este un exemplu pentru mine, mai ales atunci când are un adversar dificil şi şanse mici de câştig. E fabulos cum se mobilizează şi întoarce scorul în favoarea ei”, a mărturisit frumoasa prezentatoare pentru libertatea.ro.