Simona Sensual: „Am zile în care mi-aș dori să mă pocăiesc”

Apropo.ro / 11.07.2012, 16:20
Simona Sensual:
Simona Sensual a făcut mărturisiri șocante pentru public, în emisiunea "Un show păcătos".

Simona Sensual a declarat în emisiunea lui Dan Capatos că cel mai bine se simte atunci când se află în biserică. Blonda a mărturisit că are o relație apropiată cu Dumnezeu, care este mereu lângă ea. De pe noptieră nu îi lipsește Biblia.

Simona Sensual a vorbit și despre viața frumoasă pe care a avut-o, când tot ce își dorea i se îndeplinea, dar și despre cât de mult a afectat-o procesul.

Simona simte că este momentul să se mai liniștească, ba chiar își dorește un copil.

Eu sunt sigură că fiecare își duce crucea. (…)Nu cred că aș putea să trăiesc în sihăstrie, dar am zile în care mi-aș dori să mă pocăiesc. Sunt om și trebuie să mă accept cu păcatele pe care le am. Uneori deschid Biblia și citesc lucruri la întâmplare și parcă se potrivesc, parcă primesc răspuns la întrebările pe care mi le pun în acele momente. Chiar mă gândeam să mă pocăiesc pentru că nu înțelegeam de ce mi se întâmplă numai lucruri rele, pentru că nu eu nu am făcut rău nimănui„, a spus Simona.

În seara în care am fost achitată, mi-am promis că o să mă îndrept mai mult spre Dumnezeu. Atunci am crezut că El există. (… )Decât să mergi la vrăjitori și vrăjitoare, decât să mergi să ți se citească în cafea, mai bine mergi la biserică. E o cale frumoasă, bună, liniștită, în care îți găsești echilibrul„, a mai declarat Simona Sensual.