Simona Sensual, condamnata la inchisoare

Apropo.ro / 12.10.2011, 14:30
Simona Sensual, condamnata la inchisoare
Simona Sensual a primit pedeapsa de trei luni de inchisoare cu suspendare pentru conducerea autoturismului pe drumurile publice cu permisul suspendat.

Ultima luna a fost una de cosmar pentru blonda Simona Sensual. Aceasta a ajuns in fata judecatorilor pentru ca a condus masina personala fara permis.

Pedeapsa stabilita astazi de Judecatoria sectorului 5 este de trei luni de inchisoare cu suspendare pentru Simona Sensual.

Blonda a fost prinsa desori conducand fara permis, si amendata de fiecare data.

Simona Sensual

Simona Sensual, la Tribunal

Orele petrecute in Tribunal au adus-o in pragul disperarii. „Nu mai suport, nu stiu ce sa mai fac. Nu am omorat pe nimeni, nu inteleg de ce toata lumea ma priveste ca si cum as fi o criminala. Imi vine sa-mi tai venele si sa termin cu tot, m-am gandit la asta”, a declarat Simona Sensual.

Judecatorii insa nu s-au lasat induplecati de nimic si au aplicat legea. Cazul Simonei poate fi un exemplu pentru cei care incalca legea.

„In zece ani de cand am permisul am condus si sute de kilometri zilnic. Nu am fost niciodata in stare de ebrietate la volan, nu am fost implicate decat in accidente usoare, asa cum i se intampla oricui. Este drept ca am luat amenzi, dar de multe ori nevinovata. Nu o data s-a intamplat ca politistii sa ma opreasca doar pentru ca sunt o femeie celebra”, a declarat Simona Sensual, inainte ca judecatorul sa se pronunte in acest caz.