Simona Sensual e perfecta, romanii sunt cretini!

Apropo.ro / 05.02.2009, 11:43
Simona Sensual i-a aratat lui Maruta ca, desi nu stie valoarea indicelui PI, a gasit valoarea poporului roman: zero!

In editia din 3 februarie a emisiunii "Happy Hour", Simona Sensual i-a aratat lui Maruta ca, desi nu a descoperit valoarea indicelui PI, a gasit valoarea poporului roman: zero!

Mai precis, senzuala blonda a declarat ca, din punctul ei de vedere, poporul roman este cretin: "Poporul roman este cretin si incerc sa il decretinizez", a afirmat nonsalant aceasta.

Blonda invitata la "Happy Hour" i-a mai spus lui Maruta ca romanul de rand are vederi inguste si tocmai de aceea ea se raporteaza la America, unde crede ca ar fi mult mai respectata.

Si pentru ca, in opinia sa, traieste intr-o tara de cretini, Simona Sensual a povestit ca inca din liceu a incercat sa se inconjoare numai de persoane elevate: daca pe atunci statea in preajma olimpicilor la matematica, acum ii tine aproape doar pe oamenii din clasa sociala pe care o considera ea superioara.

Sensual

Astfel, nu o apreciaza deloc pe Alina Plugaru pentru ca activeaza intr-un domeniu pe care ea nu il agreeaza, merge la aceeasi sala la care ajunge si Prim Ministrul Emil Boc, iese in cluburi selecte si se intalneste, dupa cum chiar ea a afirmat, numai cu baieti destepti si cu bani.

Dupa afirmatia de mare angajament a senzualei blonde, internautii au ocazia acum sa voteze pe site-ul emisiunii de la Pro Tv, www.happyhour.ro, care sunt cele mai indicate metode prin care Simona ar putea decretiniza Romania, printre care: sa se ilustreze manualele scolare cu poze din book-ul blondei, sa se inventeze o papusa Barbie Sensual care repeta intr-una "PI" sau sa se introduca cursuri de yoga in penitenciarele de maxima siguranta!

Simona Sensual

Astazi la "Happy Hour" Maruta se va intalni cu Monica Columbeanu, care vine sa povesteasca varianta sa in scandalul cu italianul Antonello de Gennaro.

Dupa ce in editia de luni misteriosul impresar italian si-a aratat adevarata fata cand a intrat in legatura directa prin Internet cu platoul "Happy Hour", Monica Columbeanu vine joi la Pro Tv pentru a dezvalui ce se ascunde in spatele acestui scandal.

Monica ii va povesti lui Maruta cat de adevarate sunt acuzatiile lui Gennaro, care sustine ca aceasta isi barfea sora si isi insela sotul, amantul fiind chiar el, de ce italianul solicita despagubiri serioase familiei Columbeanu si ce sanse sunt ca sotia lui Iri sa ajunga la tribunal!

NU RATA GALERIA FOTO!

Simona Sensual

Sursa Foto: simonasensual1.blogspot.com

 


 

 

 

CE PARERE AI DESPRE AFIRMATIILE SIMONEI SENSUAL? COMENTEAZA AICI!

Â