Simona Todean nu a fost lovita de masina lui Orban

Apropo.ro / 11.01.2008, 12:02
Simona Todean nu a fost lovita de masina lui Orban
Raportul Final al INML in cazul accidentului comis de catre Ludovic Orban releva ca presupusa victima nu a fost lovita de o masina.

Raportul Final al INML in cazul accidentului comis, la sfarsitul anului trecut, de catre ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, releva ca presupusa victima, Simona Todeanu nu a fost lovita de o masina, documentul fiind trimis, vineri, Parchetului instantei supreme.

"Leziunile traumatice constatate la examenul obiectiv medico-legal nu au caracteristicile unui impact cu un autovehicul, in sensul evidentierii unor leziuni a caror forma si dimensiuni sa corespunda unui relief al aulovehicolului sau amprentei pneurilor”, se arata in documentul Institutului National de Medicina Legala.

La data examinarii medico-legale, Simona Marilena Todean avea leziuni traumatice superficiale (echimoze). Este vorba despre echimoza cot drept si fata laterala genunchi drept si echimoze fata anterioara ambii genunchi, potrivit raportului.

Dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora accidentul produs de ministrul Transporturilor, pe Soseaua Cotroceni, s-ar fi soldat cu ranirea unei fete, anchetatorii au comunicat ca evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Ulterior, Politia anunta ca a fost identificata victima accidentului de circulatie, fiind vorba despre o minora care, la momentul producerii accidentului, era in trecere prin zona. Politia preciza ca fata a suferit o contuzie la brat si ca parintii au declarat ca fiica lor nu a suferit leziuni si ca nu doresc sa depuna plangere. Fata, in varsta de 14 ani, Simona Todean, din sectorul 4 al Capitalei, a fost identificata cu ajutorul politistului de proximitate din zona in care locuieste.

Mai multe detalii la Mediafax

Â