Simona Trașcă: „Oana a avut curaj să se ia de Marek!”

Apropo.ro / 25.05.2014, 13:00
Simona Trașcă:
În războiul dintre esteticianul Marek Valcu și Oana Zăvoranu, apare un alt personaj monden!

Simona Trașcă susține că, în urmă cu patru ani, s-a operat la cunoscutul doctor și a rămas mutilată mult timp după intervenția făcută.

Oana a avut curaj să se ia de Marek! Eu nu, deși ar fi trebuit să vorbesc despre el atunci când s-a jucat cu sănătatea mea! În 2010, m-am dus la el la cabinet și mi-am făcut o programare pentru două intervenții estetice, una la sâni și alta la nas! La scurt timp, am fost chemată pentru ambele operații și am stat ore întregi să îl aștept, pentru că nu mai ieșea din sală! La un moment dat, seara, a venit transpirat și obosit, a vorbit cu asistență și se consultă cu ea dacă să mă mai opereze și pe mine sau nu! Până la urmă, a decis să îmi pună silicoane și să îmi facă rinoplastie. Am dat în total 4.000 de euro pe intervenție, a fost un fel de pachet de 3.000 de euro pentru sâni și 1.000 pentru nas”, a declarat Simona pentru WOWbiz.ro!

Oana Zăvoranu

„După trei luni, am simțit că ceva nu este în regulă! Am crezut că este ceva firesc, dar când durerile s-au accentuat, de nu mă mai puteam mișca și mă urcam pe pereți de chin, m-am dus la Marek, să îmi facă o nouă intervenție! Mi-a spus că punga de silicon s-a întors într-o parte pentru că am implanturi anatomice și a încercat să remedieze situația! Însă, tot nu a fost bine”, a mai spus Trașcă.