Simona Trașcă, prostituată în Spania și lesbiană?

De: Mia Nicolescu / 12.02.2012, 14:00
Simona Trașcă este implicată într-un nou scandal sexual. Blonda este acuzată că s-a prostituat în Madrid și că este lesbiană, lucru susținut de fostul ei iubit italian,

Cântărețul de muzică populară, Marius Baldovin, susține că Miguel Alarcon, fostul iubit al Simonei Trașcă, i-a oferit bani pentru a îl ajuta să o târască într-un nou scandal pe celebra Pamela de România.

În urmă cu câteva zile, Miguel Alarcon, zis Miguel de România, mi-a dat add pe Facebook și apoi mi-a dat numărul lui de telefon. M-a rugat să îl ajut să se întâlnească cu Pamela de România”, a povestit artistul.

Simona Trasca

Simona Trașcă, una dintre cele mai dorite blonde din România

Eu o știu pe Simona Trașcă de când a fost curvă în Spania. Am fost să cânt în Madrid și ea sugea la bărbați pe bani. Am întrebat-o că de ce face acest lucru, că ne face de rușine, am vrut să o bat, dar nu m-au lăsat bodyguarzii mei”, a adăugat bărbatul.

Marius Baldovin, care a amenințat că se sinucide dacă Sânziana Buruiană nu îl acceptă ca iubit, a mai dezvăluit că Miguel e bisexual și că vrea doar să-și facă publicitate pe spatele Simonei.

Simona Trasca

Pamela de România a fost păruită in direct de italianul Miguel

Miguel mi-a spus că el este bisexual, că a avut o relație cu un băiat în Sicilia. Mi-a trimis sms că îmi trimite bani să îl ajut să se promoveze pe TV. El nu o iubește pe Simona, vrea doar să apară la TV. În plus, vrea să facă un scandal și mă roagă să îș ajut. Vrea să aibă o relație cu un băiat, nu cu o fată. Mi-a mai scris în sms-uri că Simona e lesbiană și că atunci când el mergea la serviciu, Simona pleca de acasă și se întâlnea cu fetele într-un club de lesbiene. A pus pe cineva să o urmărească”, a mai declarat Baldovin.