Simona Trașcă suspină după cântărețul Jeremih

Apropo.ro / 21.03.2012, 14:30
Simona Trașcă, alias Pamela de România, este extrem de încântată de sosirea în țara noastră, pentru a doua oară, a rapp-erului Jeremih.

Simona Trașcă este entuziasmată de vestea că rapp-erul Jeremih, autorul piesei „Down on me” feat. 50 Cent, revine în România.

Cei doi au avut prilejul să se cunoască la prima vizită a artistuilui, în țara noastră, într-un club din București. Au fost destul de apropiați în acea seară, dar au păstrat legătura prin internet.

Simona Trasca si Jeremih

Simona Trașcă și Jeremih

Pamela de România declară că și-ar dori o relatie cu artistul de culoare, pe care îl adoră.

Am mai vorbit cu el prin mesaje, mi-a spus că vine, iar eu i-am transmis că îl aștept și că îmi doresc să fiu cu el. Sentimentul e reciproc, așa că ne vom vedea imediat cum va sosi în România. Mai mult, vom petrece două zile la munte, după care, pe 13 aprilie, el va susține un concert în Club Princess. Abia aștept să asist la eveniment, De obicei, merg în acest club în fiecare săptămână, la job și ca să mă distrez. Dar, de această dată, va fi o seară de senzație pentru mine”, a mărturisit Simona

„Jeremih e singurul bărbat de culoare care mi-a plăcut vreodată. Și sărută așa de bine… Abia aștept să îl reîntâlnesc”, a mai spus Simona Trașcă.