SIMPLU a cooptat un DJ pentru show-urile trupei!

Apropo.ro / 30.10.2006, 15:02
SIMPLU a cooptat un DJ pentru show-urile trupei!
Simplu este una dintre putinele trupe din Romania care ofera un show adevarat in concerte. Oficial, baietilor din trupa le merge din ce in ce mai bine, asa ca incepand de saptamana aceasta ei au cooptat in echipa un DJ. DJ Fluxx a fost descoperit de CRBL in urma cu doi ani, de atunci ei

Simplu este una dintre putinele trupe din Romania care ofera un show adevarat in concerte. Oficial, baietilor din trupa le merge din ce in ce mai bine, asa ca incepand de saptamana aceasta ei au cooptat in echipa un DJ.

DJ Fluxx a fost descoperit de CRBL in urma cu doi ani, de atunci ei colaborand excelent cu diverse ocazii. De curand, deoarece el a devenit prieten bun cu membrii trupei Simplu, baietii au decis sa inceapa o colaborare… oficiala. Cunoscut in lumea hip-hop-ului, DJ Fluxx are rolul de a mixa piesele baietilor, dar si de a oferi publicului diverse sesiuni de scratch-uri. Tot el este responsabil si de calitatea sunetului in toate aparitiile trupei. De asemenea, DJ Fluxx mixeaza muzica pentru diverse petreceri din cluburile bucurestene, dar numai in timpul sau liber!

Primul concert in aceasta formula a avut loc in Bucuresti, pe data de 26 octombrie 2006, la Krystal Glam Club, iar publicul a imbratisat cu entuziasm noul proiect al trupei! Simplu se pregateste sa isi delecteze admiratorii cu o noua mostra de inventivitate si talent in noul lor videoclip. Filmarile pentru ilustrarea celui de-al doilea single de pe albumul „Oficial imi merge bine” vor incepe curand, derulandu-se in functie de programul deosebit de incarcat al membrilor trupei!

Talentul, calitatea show-urilor, profesionalismul si dragostea de care trupa Simplu se bucura din partea fanilor au dus la nominalizarea lor anul acesta la premile MTV Europe care se vor desfasura in Copenhaga, Danemarca, pe data de 2 noiembrie 2006.

Tags: