Simţi fiori de groază? Două adolescente au pozat o fantomă înfricoşătoare într-un muzeu FOTO

De: Nicoleta Nicolae / 26.02.2015, 09:59

Simţi fiori de groază? Două adolescente au pozat o fantomă înfricoşătoare într-un muzeu FOTO
Două adolescente din Marea Britanie, aflate în vizită la palatal Hampton Court, au surprins cu ajutorul telefonului mobil o fantomă ce bântuie locul de 200 de ani.

Încă din 1829, de când i-a fost mutat mormântul, Sybil Penn, supranumită şi „Doamna Gri”, a început să bântuie palatul Hampton Court, din Londra. Experienţele paranormale care aveau loc pe holurile somptuoasei clădiri au fost considerate doar nişte poveşti de adormit copiii, însă recent două tinere au surprins o imagine şocantă, scrie Daily Mail.

În fotografia realizată de Holly Hampsheir (12 ani), cu telefonul mobil, se poate observa foarte clar silueta unei femei, îmbrăcate în haine de epocă, care levitează. Fantoma respectivă pluteşte prin aer, în spatele verişoarei lui Holly, Brook McGee, însă în imaginea următoare, când adolescenta se întoarce, silueta dispare. Cele două tinere nu şi-au dat seama că au fotografiat o stafie decât atunci când s-au uitat peste imaginile din telefon.

„N-am văzut nimic acolo. Oamenii spun că respectiva cameră se răceşte atunci când apare fantoma, dar noi habar n-aveam de acest lucru. N-am mai dormit din acea zi”, a povestit Brook McGee.

„Am rămas fără cuvinte. Nu mai era nimeni în acea cameră, iar fantoma a trecut prin cordoanele de separare, deşi acestea declanşează alarma dacă sunt atinse”, a mai spus şi mama adolescentei.