Simulare de incendiu, langa cladirea Millenium

De: Dragos Tanase / 14.08.2009, 10:57
Simulare de incendiu, langa cladirea Millenium
Exercitiu de stingere a unui incendiu in caz de urgenta de grad 0, la Compania Hoteliera Modern, din bulevardul Carol I!

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Dealul Spirii" al Municipiului Bucuresti a inceput astazi, la ora 10:00, exercitiul de stingere a unui incendiu in caz de urgenta de grad 0, la Compania Hoteliera Modern, din bulevardul Carol I, nr. 34-36.

Astfel, traficul rutier din zona a fost restrictionat, calatorii bulversati din cauza mijloacelor de transport in comun ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) care nu au mai putut circula, iar locuitorii din zona au retrait momentele din luna iunie, cand cladirea invecinata, Millenium Business Center, a ars cu adevarat.

Si ieri a avut loc un asemenea exercitiu, dar la Rin Grand Hotel, din soseaua Vitan:

ISU Bucuresti doreste, astfel, sa previna incidentele precum cel din noaptea de 26 spre 27 iunie, de la cladirea Millenium, din zona "Armeneasca", atunci cand au fost luati prin surprindere de focul izbucnit la o inaltime prea mare, nefiind pregatiti pentru un astfel de caz.

Sfatul nostru este sa evitati zona, pe cat posibil, in aceasta dimineata, si sa nu intrati in panica, pentru ca nu este un incendiu propriu-zis si nici vreo amenintare cu bomba, fie ea falsa sau nu!

Millenium Business Center

Millenium Business Center, imediat dupa incendiul din luna iunieÂ