Sindicalistii din educatie, în greva japoneza

Apropo.ro / 20.11.2006, 10:16
Sindicalistii din educatie, în greva japoneza
Membrii sindicatelor din învatamânt au intrat, luni dimineata, în greva japoneza, protestul fiind organizat în perioada în care bugetul de stat pe 2007 este discutat în Parlament, cadrele didactice fiind nemultumite fata de procentul alocat educatiei. Una dintre structurile sindicale

Membrii sindicatelor din învatamânt au intrat, luni dimineata, în greva japoneza, protestul fiind organizat în perioada în care bugetul de stat pe 2007 este discutat în Parlament, cadrele didactice fiind nemultumite fata de procentul alocat educatiei.

Una dintre structurile sindicale din domeniu, Federatia Educatiei Nationale (FEN), a anuntat, cu o zi în urma, ca membrii organizatiei vor intra la cursuri, dar vor avea o banderola alba pe brat.

„Declaratiile jignitoare ale unor politicieni la adresa corpului profesoral si decizia comisiilor de buget-finante de a respinge amendamentul prin care se asigura o crestere a salariilor de 22% în 2007 ne-au facut sa luam aceste hotarâri. Îi asteptam alaturi de noi si pe ceilalti angajati din învatamânt, fie ca sunt sau nu membri de sindicat”, a declarat Catalin Croitoru, presedintele FEN.

Mediafax