Sinead O’Connor a devenit bunică la vârsta de 48 de ani

De: Nicoleta Nicolae / 21.07.2015, 11:00
Sinead O'Connor a devenit bunică la vârsta de 48 de ani
Cântăreaţa Sinead O'Connor a devenit bunică pentru prima dată la vârsta de 48 de ani, vineri, după ce iubita fiului ei cel mare a născut un băieţel, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa irlandeză a dezvăluit vineri pe pagina ei de pe reţeaua de socializare Facebook faptul că fiul ei cel mare, Jake, şi iubita acestuia, Lia, au devenit părinţii unui băieţel.

Atunci când Lia a intrat în travaliu, celebra cântăreaţă a anunţat vestea pe platforma online Twitter, prin intermediul unui mesaj amuzant: „Dumnezeule, sunt doar la câteva ore distanţă de a vedea cum cel mai mare vis din viaţa mea devine realitate: acela de a deveni bunică!”.

Ulterior, la câteva ore după naştere, artista irlandeză a confirmat faptul că fiul ei a devenit tată.

Sinead O’Connor a anunţat sarcina iubitei fiului ei la începutul acestui an, atunci când a fost nevoită să infirme zvonurile apărute în presa britanică potrivit cărora fiica ei în vârstă de 18 ani era însărcinată.

Cântăreaţa a scris pe Facebook următorul mesaj: „Nu fiica mea în vârstă de 18 ani este însărcinată! Cei care vor avea un copil sunt fiul meu Jake în vârstă de 27 de ani şi frumoasa lui iubită Lia!”.

„Sunt atât de încântată! Întotdeauna mi-am dorit să fiu bunică. De fapt, acesta este singurul motiv pentru care am făcut copii (glumesc). Bebeluşul se va naşte în iulie”, a adăugat cu acea ocazie celebra cântăreaţă irlandeză.

Sursa: MEDIAFAX