Sinead O’Connor a vrut să se sinucidă: ”Sunteţi morţi pentru mine. V-aţi omorât mama”

De: Nicoleta Nicolae / 02.12.2015, 10:25

Sinead O’Connor a vrut să se sinucidă: ”Sunteţi morţi pentru mine. V-aţi omorât mama”
Sinead O’Connor a şocat pe toată lumea duminică atunci când a anunţat pe pagina sa de socializare că se sinucide şi că a luat o supradoză pentru a-şi pune capăt zilelor.

Din fericire, artista a fost găsită într-un hotel din Dublin, teafără şi nevătămată, dar ultimele sale declaraţi demonstrează că are în continuare nevoie de ajutor şi că nu este în regulă.
Sinead are patru copii cu foştii ei soţi şi le-a transmis copiilor şi foştilor ei parteneri un mesaj şocant pe o reţea de socializare:

„Jake, Roisin, Jr, Frank, Donal, Eimer, nu vreau să vă mai văd niciodată. Mi-aţi furat copiii de lângă mine. Aţi avut ipocrizia ca să veniţi la spital şi să nu fiţi acolo când mă trezesc şi să nu răspundeţi la telefon? Sunt un rahat pentru voi. Sunteţi morţi pentru mine. V-aţi omorât mama. Mi-aţi furat fiii. M-aţi lăsat singură pentru două săptămâni. De ce a trebuit să aud de ipocrizia voastră când am fost inconştientă, iar acum aţi plecat şi nu răspundeţi la telefon?

Nu vreau să vă mai văd sau să mai aud de niciunul dintre voi. De ce aţi fost aici când voi m-aţi adus în starea asta? Şi unde naibii sunteţi acum? Criminalilor, mincinoşilor, ipocriţilor. Voi toţi sunteţi vinovaţi pentru asta”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.