Sinead O”Connor isi cauta barbat pe net! Ce conditii a pus?

Apropo.ro / 01.09.2011, 09:59
Sinead O''Connor isi cauta barbat pe net! Ce conditii a pus?
Cantareata Sinead O''Connor isi cauta partener de viata, motivand ca este disperata sa faca sex.

Cantareata irlandeza Sinead O’Connor a declarat pe blogul sau ca este „disperata sa faca sex”. Artista a precizat ca partenerului pe care il cauta trebuie sa ii placa sexul anal.

„Sa fie foarte clar: practic sexul anal, iar daca acesta nu ar fi inclus in meniu atunci as fi foarte nefericita. Asa ca daca nu esti dispus la o astfel de partida, nu te inscrie”, a avertizat cantareata.

Cantareata a mai scris pe contul de Twitter ca isi cauta partener. Ce alte calitati mai trebuie sa aiba el: „Sa fie atat de orb incat sa ma considere superba si sa nu il cheme Brian sau Nigel”, informeaza presa straina.

Sinead O’Connor

Pana si obiectele neinsufletite, precum fructele sau legumele, mi se par atractive, lucru care este neadecvat. Nu mai este nevoie sa va spun ca din cauza modului in care imi castig existenta imi este extrem de dificil sa gasesc un barbat care sa ma aprecieze pentru ceea ce sunt si nu pentru melodiile mele”, a scris artista pe blogul ei.

Luna trecuta, Sinead a aparut pe scena unui festival din Manchester si si-a surprins fanii cu un look bizar. Ea poarta haine ponosite si s-a ingrasat foarte mult, fiind de nerecunoscut.

Sinead O’Connor a concertat si in Romania, la Arenele Romane, in iunie 2009.