Sinead O’Connor isi varsa nervii pe artistul Prince

Apropo.ro / 23.03.2009, 12:30
Sinead O'Connor isi varsa nervii pe artistul Prince
Cantareata irlandeza Sinead O'Connor il injura ca la usa cortului pe Prince, deoarece el nu ii agreeaza limbajul vulgar.

Cantareata irlandeza Sinead O’Connor il injura ca la usa cortului pe Prince, deoarece acesta nu ii agreeaza limbajul vulgar.

Piesa "Nothing compares 2 U" apartine lui Prince, iar irlandeza a devenit celebra interpretand un cover dupa aceasta melodie. Criticii s-au napustit asupra ei atunci cand ea l-a injurat pe artist, in public.

Sinead a dorit sa le dea si o replica: "Cu Prince m-am intalnit dupa ce am inregistrat piesa si a declarat ca nu ii place limbajul meu vulgar din interviuri. I-am spus sa se duca naibii si nu a parut prea incantat".

Sinead O’Connor, in varsta de 42 de ani, recunoaste ca nu era pregatita sa dea piept cu presa in momentul in care a devenit celebra.

"Eram prea tanara sa stiu ce este faima. M-am simtit atunci ca o impostoare. Nu intelegeam de ce anume cineva este atat de interesat, negativ, de inregistrarile mele", declara Sinead.

"Daca as lua-o acum de la capat, as incepe cu un concurs de talente, un show tv precum X Factor si deghizata sa nu ma recunoasca nimeni".

De asemenea, Prince nu este singura vedeta de care artista s-a luat. Kylie Minogue este o alta cantareata pe care Sinead nu o suporta si declara ca nu ii place muzica ei.

"Muzica lui Kylie este potrivita pentru fanii din Australia, ar putea si sa ma impuste pentru aceste cuvinte, dar mai bine imi spun parerea decat sa mai ascult vreun alt album de-al ei".

kylie, sinead and prince

 

Sursa: femalefirst

Foto: www.sinead-oconnor.com; zimbio