Sinead O’Connor s-a despartit de cel de-al patrulea sot al ei, dupa 18 zile

Apropo.ro / 29.12.2011, 12:40
Sinead O'Connor s-a despartit de cel de-al patrulea sot al ei, dupa 18 zile
Mai mult, cantareata afirma ca si-a dat seama ca acest mariaj nu va rezista la doar cateva ore dupa ceremonie.

La 18 zile de la casatoria lui Sinead O’Connor cu Barry Herridge, celebrata intr-o limuzina Cadillac de culoare roz, la o capela „drive-thru” din Las Vegas, cantareata a postat pe site-ul ei un mesaj in care a dezvaluit faptul ca a realizat, la doar cateva ore dupa ceremonie, faptul ca acel mariaj nu va rezista.

La trei ore dupa nunta, mariajul meu s-a incheiat, din cauza comportamentului adoptat de anumite persoane din viata sotului meu. Si din cauza unei mici calatorii salbatice pe care am facut-o eu, cautand sa fumez niste iarba in noaptea nuntii, intrucat eu nu beau alcool”, a declarat cantareata irlandeza.

„Sotul meu a fost extrem de ranit si de afectat de aceasta experienta si de atitudinea apropiatilor sai, prezenti la ceremonie. A devenit evident pentru mine faptul ca pentru a ramane langa mine, el risca sa piarda prea mult si ar avea prea multe de indurat. O femeie doreste sa fie o reala bucurie pentru sotul ei. Daca iubesti pe cineva, trebuie sa-i redai libertatea”, a adaugat Sinead O’Connor.

Cantareata a recunoscut, totodata, ca a facut „o greseala” atunci cand s-a grabit sa se casatoreasca, intrucat relatia ei cu Barry Herridge dura de doar cateva luni.