Sinead O’Connor și-a făcut două tatuaje pe față

De: Gabriela Voicu / 12.09.2013, 16:40
Sinead O'Connor și-a făcut două tatuaje pe față
Cântăreața Sinead O'Connor a apărut pe scena evenimentului Bestival 2013 din Anglia, vineri, având pe față două tatuaje roșii, reprezentând literele B și Q.

Cântăreața Sinead O’Connor este din ce în ce mai ciudată când vine vorba de propria imagine. Ea a apărut pe scena evenimentului Bestival 2013 din Anglia, vineri, având pe față două tatuaje roșii, reprezentând literele B și Q.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Cântăreața irlandeza în vărstă de 46 de ani a purtat ochelari de soare, dar aceștia nu i-au putut ascunde desenele de pe față.

Ea le-a prezentat și pe site-ul oficial, în cadrul unei postări numite „Face Tattoo”, explicând că cele două litere de pe chipul ei reprezintă numele Brendan Quinlan.

Sinead O’Connor

Deși detalii despre relația ei cu bărbatul respectiv nu au fost făcute publice, se știe că Sinead a avut relații zbuciumate. În 2012 ea s-a căsătorit cu Barry Herridge în Las Vegas, dar cei doi s-au despărțit după doar 16 zile.

Dacă atunci artista a scris pe blogul ei: „I will never again associate myself romantically with anyone” („Nu voi mai iubi niciodată pe nimeni”), acum lucrurile par să fi luat altă turnură.