Sinead O’Connor vrea să se dezbrace pentru Playboy

Apropo.ro / 23.02.2012, 12:33
Sinead O'Connor vrea să se dezbrace pentru Playboy
Cântăreața Sinead O'Connor vrea să pozeze pentru revista Playboy, măcar o dată, în această viață.

Sinead O’Connor este decisă să se dezbrace pentru Playboy, înainte de a muri. Artista în vârstă de 45 de ani a avut mereu un spirit liber, neîngradit de prejudecăți, acesta fiind și motivul pentru care nu are rețineri în ce priveste un posibil pictorial pentru revista de adulți.

„Au existat multe lucruri ce nu m-au atras pe când eram tânără. Lucrurile s-au schimbat”, spune Sinead.

Pictorialul pentru Playboy este pe lista mea la capitolul lucruri pe care vreau să le fac. Imi place ideea pe care să o amestec cu un interviu serios. Este economic. Totuși, nu prea poți să vorbeși asa serios dacă pozezi în fundul gol”, a adăugat artista.

Până când Sinead O’Connor va ajunge să lase hainele deoparte pentru pictorialul hot, va trebui să își rezolve probleme de sănătate pe care le are. De curând, cântăreața s-a internat la o clinică particulară unde să își trateze depresia.

Vedeta a încercat să se sinucidă pe când era în Los Angeles. A postat mesajul pe Twitter, dar a cerut și ajutor.

„Voi sta retrasă pentru câteva săptamani, dar mă voi întoarce. Nu vă îngrijorați. Merg la spital, voi fi tratată contra depresiei. Nu mă simt bine deloc. Însă ei mă vor pune repede pe picioare. Voi fi vindecată peste câteva săptămâni. A fost o decizie bună să sun la spital. Medicii de aici sunt fantastici, au o echipă foarte bună. Mi-au spus că voi fi din nou eu însămi peste două săptămâni”, a declarat cântăreata într-un mesaj postat pe Twitter.

Sinead O’Connor a fost căsătorită de patru ori până acum. Ultimul mariaj, cel cu Barry Herridge, nu a rezistat decât 18 zile.

„La trei ore după nuntă, mariajul meu s-a încheiat, din cauza comportamentului adoptat de anumite persoane din viața soțului meu. Și din cauza unei mici călătorii sălbatice pe care am făcut-o eu, căutând să fumez niste iarbă în noaptea nunții, întrucât eu nu beau alcool”, a declarat cântăreața irlandeză.