Singura virgină din showbiz! La 21 de ani, o cântăreaţă de top de la noi se păstrează…

De: Nicoleta Nicolae / 06.02.2015, 10:10

Singura virgină din showbiz! La 21 de ani, o cântăreaţă de top de la noi se păstrează...
Lidia Buble, cântăreaţa de 21 de ani, care după ce a rupt topurile cu piesa “Noi simţim la fel”, a fost numită de mulţi noua senzaţie a muzicii, provine dintr-o familie de rit penticostal - tatăl ei e chiar preotul unei biserici penticostale din Deva!

A fost întâi bonă pentru copiii unui politician, apoi, s-a angajat la o reprezentanţă auto, unde a fost manager de vânzări. În paralel, a dat la Facultatea de Sport. Iar dacă la joburi a renunţat când a început să câştige din muzică – nu de alta, dar nu mai avea timp pentru toate, susţine ea -, de facultate s-a ţinut, iar anul acesta o va termina.

Deşi e departe de familie şi a intrat într-un mediu destul de pervertit, Lidia e în continuare o fată credincioasă. A mărturisit pentru Libertatea.ro că se păstrează neatinsă pentru cel ce-i va deveni soţ.

“Aşa e normal, să facem copii în cadrul unei căsnicii”, crede ea. Cât despre cel ales, tot în grija divinităţii este: “Doar Dumnezeu ştie cine îmi va deveni soţ cândva. Îmi doresc să-mi dea un bărbat exact aşa cum crede El că e mai potrivit pentru mine”.