Sistem audio din 5.000 de cutii de bere (Video)

Apropo.ro / 18.11.2011, 13:30
Sistem audio din 5.000 de cutii de bere (Video)
Designerul japonez Yuri Suzuki a facut echipa cu Mathew Kneebone in realizarea unui sistem audio din cutii de bere ce face parte din proiectul "Fac ceva din nimic".

Designerul japonez Yuri Suzuki si muzicianul Kneebone au fost contactati de catre un producator de bere jamaicana, pentru a-si arata talentul si creativitatea intr-un produs care sa reflecte cultura jamaicana.

Cei doi s-au gandit la realizarea unui sistem audio din cutii de bere (ale producatorului in cauza), de mari proportii, asemanator cu cel folosit in ghetourile din Kingston, unde se dorea promovarea ritmurilor jamaicane si a vietii de strada.

Sistem audio realizat din cutii de aluminiu de pe tare.ro

Si pentru ca aceste persoane nu aveau posibilitati financiare in folosirea de materiale scumpe, Yuri si Kneebone au dorit sa improvizeze si au ales tot felul de materiale la indemana.

Au creat singuri sistemul audio din cutii de bere reciclate, cam in jur de 5.000 de bucati. Sistemul masura, la final, 2,5 metri inaltime si 2,5 metri latime.

La final, lor li s-a alaturat si cantaretul si compozitorul jamaican Gappy Ranks pentru a testa inovativul sistem, care a fost placut impresionat de calitatea sunetului.