Sistem plus Dansez pentru tine egal… LOVE!

Apropo.ro / 23.06.2008, 00:00
Sistem plus Dansez pentru tine egal... LOVE!
Ce legătură are trupa Sistem cu show-ul de la PRO TV? Una de dragoste, căci Cici de la Sistem şi Georgiana Căiţă, coregrafă a emisiunii ”Dansez pentru tine” şi membră a baletului condus de Edi Stancu, se iubesc de vreun an şi jumătate. Iar pe 15 iunie, relaţia lor a devenit oficială, chiar de ziua miresei!
Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an şi jumătate, prin intermediul unei cunoştinţe comune şi amîndoi declară că îi vor fi acesteia recunoscători pe veci. S-au mutat împreună şi au şi o pisică, Tasha. În timp ce Cici bate la butoaie alături de băieţii de la Sistem, Georgiana este coregrafă la ”Dansez pentru tine”. Cunoscută sub numele de ”Căprioara”, Georgiana a antrenat perechea formată din Cosmin Stan şi Doina Ocu, pereche care a cîştigat trofeul emisiunii în cel de-al treilea sezon. Pe 15 iunie, la Baia Mare, oraşul său natal, Cici şi-a unit destinul cu Georgiana, prin cununie civilă. Data a fost aleasă astfel încît să coincidă cu ziua de naştere a miresei. Cei doi şi-au strîns rubedenii, prieteni, cîini, pisici şi au făcut o nuntă în stilul lor. La Baia Mare, Cici e apreciat, admirat şi susţinut de tot oraşul, aşa că lumea s-a îmbulzit să-i vadă şi să-i felicite pe miri. Primarul Cristian Anghel a ţinut să oficieze chiar el ceremonia, care s-a desfăşurat pe terasa restaurantului unde urma să aibă loc petrecerea. Primarul este o cunoştinţă veche a mirelui. În cei 14 ani de mandat, l-a felicitat şi l-a recompensat de nenumărate ori pentru premiile obţinute la olimpiadele şcolare, iar acum i-a fost alături şi în cea mai fericită zi din viaţa percuţionistului. Mirii au spus cu încredere şi curaj ”Da”, susţinuţi de două perechi de naşi: Anca Lupeş şi Zoli Toth – din partea Georgianei şi Roxana şi Liviu Bala – din partea lui Cici.

Nuntă ca la moroşeni
Petrecerea a ţinut pînă la 6 dimineaţa, pentru cei care au rezistat! Printre invitaţi s-au numărat Miki, împreună cu logodnicul ei, Răzvan Constantinescu, şi Dan Finţescu de la Prima TV, alături de soţia sa. Miki a oferit un miniconcert. Nashu’ de la Sistem nu s-a lăsat mai prejos şi a cîntat şi el: muzică populară aleasă special pentru eveniment, dedicaţie pentru ginerică (”Puşca şi cureaua lată”, ”Omule, tînăr cît eşti”, ”Sara bună, bade Ioane”). Mîndru de originea sa, Cici a invitat un grup de moroşeni (Iza, avîndu-l ca lider pe Ioan Pop) să arate miresei sale cine e, de unde se trage şi ce mîndru-i neamul lui. Ioachim Făt, un fost coleg de liceu al lui Cici, a susţinut un recital de vioară. Cici spune că a avut cele mai mari emoţii din viaţa lui: ”Nici la Eurovision nu m-am simţit aşa! Emoţiile de la nici un examen sau concert nu se compară cu ce am simţit zilele astea! Am vrut să organizez totul singur şi să îi ofer Georgianei o nuntă pe măsura ei. Mi-am dorit ca toată lumea să se simtă bine”.

La fel, dar oficial!
Toţi invitaţii se vaită acum de febră musculară, pentru că au dansat toată noaptea, de dureri de fălci, pentru că au rîs toată noaptea, de oboseală cronică pentru că n-au dormit deloc. Şi mireasa e de aceeaşi părere: ”A fost cea mai frumoasă aniversare din viaţa mea! Şi cea mai frumoasă zi! Am avut atît de multe emoţii încît am plîns înainte, ca să nu plîng în timpul cere­moniei. Nunta noastră a fost mai mult decît mi-am imaginat! Cici s-a ocupat de toate, nu m-a lăsat să fac nimic. Totul a fost o surpriză şi o bucurie continuă! Acum, după cununia civilă, nu s-a schimbat nimic. Sîntem aceiaşi, doar că… oficial”.