Sisteme de navigare nuvi pentru Volvo

De: Marian Andrei / 28.11.2007, 17:37
Sisteme de navigare nuvi pentru Volvo
Garmin a anunțat ca Volvo Cars Corporation a ales nuvi 760 ca soluție de navigare personalizabila pentru câteva modele Volvo

Garmin a anunțat ca Volvo Cars Corporation a ales nuvi 760 ca soluție de navigare personalizabila pentru câteva modele Volvo cum ar fi noul Volvo C30 și Volvo XC70. Modelul nuvi 760 destinat Volvo va fi disponibil la dealerii din întreaga Europa și din America de Nord.

“Garmin este încântata sa colaboreze cu Volvo pentru a oferi clientilor un sistem de navigare de înalta calitate. Volvo și Garmin sunt dedicate siguranței, ingineriei și calitații și credem ca utilizatorii vor aprecia designul sistemului de navigare,” a precizat Roger Jollos, Director al diviziei OEM în cadrul Garmin. “Acest parteneriat întarește nivelul ascendent al Garmin ca furnizor de baza pentru industria auto.”

Pachetul complet de accesorii oferit de Volvo include cel mai recent sistem de navigare Garmin nuvi 760 cât și un suport inteligent ce este poziționat pe bordul mașinii. Volvo a cautat cu grija poziția optima de așezare a sistemului de navigare pentru o utilizare ușoara, în așa fel încât sa nu distraga atenția șoferului. Suportul este conceput sa se potriveasca cu aspectul și stilul mașinii și elimina nevoia cablurilor de curent și a ventuzei pentru montare, întâlnite de regula la dispozitivele de navigare portabile. Nuvi 760 se integreaza la perfecție în suportul special, oferind o conectare ușoara și rapida. Suportul integrat poate fi înlaturat cu ușurința când nu este folosit. Nuvi 760 poate fi scos din suport și montat în alte mașini.

“Am ales Garmin ca partener pentru noua noastra oferta de sisteme de navigare portabile pentru Volvo,” a precizat Lars Erik Roos, Director pe divizia de accesorii în cadrul Volvo. “Clienții noștri vor aprecia aceasta alaturare a sistemului de navigare cu pachetul de instalare integrat lui Volvo.”

Soluția Volvo ofera conducatorilor auto o experiența de navigare portabila avansata, dar simpla și ușor de folosit, ce a fost creata pentru autoturismele lor. Ofera de asemenea și un design stilat, criterii de calitate și siguranța pe care un conducator de Volvo le așteapta de la niște accesorii de mașina. Garmin nuvi 760 a fost ales de Volvo datorita functionalitații și designului. Dispozitivul de navigare portabil combina tehnologia avansata cu o interfața prietenoasa pentru a asigura o experiența de navigare ușoara și intuitiva.

Nuvi 760 se mândrește cu un ecran larg, luminos ce îi ghideaza pe șoferi la destinație cu direcționari de voce prompte turn-by-turn. Daca șoferul rateaza un drum, nuvi îl recalculeaza automat și îl readuce pe drumul potrivit. Nuvi 760 include cea mai noua funcție de siguranța ”Where Am I”. Printr-o simpla atingere a ecranului, acesta afișeaza informții despre latitudine și longitudine, cea mai apropiata adresa sau intersecție, precum și despre cele mai apropiate spitale, secții de poliție și benzinarii.

Pachetul nuvi 760 se poate plia automobilelor Volvo în producție, precum modelele Volvo C30 și Volvo XC70. Se potrivește și unui numar de modele de mașini mai vechi. Pachetul de accesorii nuvi 760 pentru Volvo va fi disponibil din luna decembrie 2007.