Sișu, eliberat condiționat din închisoare

Apropo.ro / 30.05.2013, 11:30
Tudor Sișu va fi eliberat din închisoare, după ce Tribunalul București a respins recursul Parchetului.

Tribunalul București a decis, miercuri, eliberarea condiționată a lui Tudor Sișu, după executarea a două treimi din pedeapsa de patru ani de închisoare primită în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de droguri, decizia instanței fiind definitivă.

Sisu

Sișu alături de fiul său

În 16 aprilie, Judecătoria Sectorului 4 a admis propunerea de liberare condiționată a lui Tudor Sișu, formulată de Comisia pentru individualizarea regimului de executare al pedepselor privative de liberate din cadrul Penitenciarul București – Jilava.

Sentința a fost contestată de procurori la Tribunalul București, care miercuri a respins recursul și a menținut decizia Judecătoriei Sectorului 4.

Decizia Tribunalului București este definitivă, astfel că Tudor Sișu urmează să fie eliberat din Penitenciarul Jilava, după ce a executat două treimi din pedeapsa de patru ani de închisoare primită în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de droguri.

sotia lui sisu

Cătălina, soția lui Sișu

În 22 octombrie 2012, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv pe Tudor Sișu la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri.

Citește mai multe detalii despre eliberarea lui Tudor Sișu, pe Mediafax.ro