Site UEFA: Rapid rezolva disputa domestica

Apropo.ro / 23.11.2005, 15:25
Site UEFA: Rapid rezolva disputa domestica
"Rapid rezolva disputa domestica" este titlul unui articol de pe site-ul UEFA, în care se menționeaza ca prin victoria înregistrata, joi, cu scorul de 1-0, în grupa G a Cupei UEFA, Razvan Lucescu a reușit sa obțina ce era mai important în fața tatalui sau, Mircea

„Rapid rezolva disputa domestica” este titlul unui articol de pe site-ul UEFA, în care se menționeaza ca prin victoria înregistrata, joi, cu scorul de 1-0, în grupa G a Cupei UEFA, Razvan Lucescu a reușit sa obțina ce era mai important în fața tatalui sau, Mircea Lucescu, tehnicianul echipei Șahtior.

„Întreaga atenție a fost concentrata asupra conflictului dintre cei doi antrenori, tata și fiu, și parea ca pacea va fi pastrata în familia Lucescu pâna în minutul 87, când Maldarașanu a reușit sa înscrie pentru Rapid. Într-un context mai larg, victoria Rapidului i-a adus primul loc în grupa, cu 6 puncte în doua meciuri, reușind sa depașeasca pe Șahtior, care are tot 6 puncte, dar din trei meciuri”, scrie sursa citata.

Site-ul UEFA remarca intervenția portarului echipei Rapid, Daniel Coman, în minutul 15, prin care a împiedicat formația gazda sa deschida scorul.

Echipa Rapid a învins, în deplasare, cu 1-0, formația Șahtior Donețk, într-un meci contând pentru etapa a III-a a grupei G a Cupei UEFA.

Mediafax