Site-ul celor mai noi produse

Apropo.ro / 02.02.2006, 11:18
Site-ul celor mai noi produse
Din 1 februarie, pe www.infoproduse.ro gasesti toate detaliile despre cele mai noi produse si servicii aparute in Romania. Site-ul isi propune sa ofere numai informatie bine structurata, usor de parcurs, corecta, completa si intotdeauna de actualitate. Daca vrei sa stii care sunt cele mai

Din 1 februarie, pe www.infoproduse.ro gasesti toate detaliile despre cele mai noi produse si servicii aparute in Romania. Site-ul isi propune sa ofere numai informatie bine structurata, usor de parcurs, corecta, completa si intotdeauna de actualitate.

Daca vrei sa stii care sunt cele mai recente produse si servicii la care poti avea acces, daca te intereseaza cum s-au materializat cele mai noi tendinte in telecomunicatii, moda, hi-fi, care sunt cele mai noi si mai savuroase alimente sau bauturi, ce servicii noi si avantajoase iti mai pot oferi bancile, companiile de servicii de telecomunicatii si multe, multe altele, cauta mai intai pe www.infoproduse.ro!

Informatiile provin numai din surse autorizate si sunt intotdeauna de actualitate, deoarece site-ul considera ca un produs este „nou” intr-un interval de 1 pana la 6 luni de la data lansarii (in functie de categoria din care face parte); dupa aceasta perioada informatia dispare automat.

Infoproduse.ro este cea mai noua initiativa a companiei Ingenius, care mai detine si site-ul www.infopromotii.ro.