Site-ul eBay interzice comerțul cu poțiuni magice, blesteme și vrăji

De: Marian Andrei / 18.08.2012, 10:00
Site-ul eBay interzice comerțul cu poțiuni magice, blesteme și vrăji
Începând din 30 august, site-ul de licitații online va interzice comerțul cu blesteme, vrăji, poțiuni magice, rugăciuni mistice, servicii de binecuvântare, sesiuni de vindecare și alte activități din acest registru.

Dacă până acum pe eBay puteați să găsiți aproape orice, inclusiv vrăji de dragoste, incantații de răzbunare sau chiar poțiuni contra demonilor, începând de luna viitoare acest lucru nu va mai fi posibil.

„EBay își revizuiește cu regularitate categoriile de produse și își actualizează politicile comerciale în funcție de feeback-ul primit de la clienți”, se afirmă într-un comunicat emis de această companie. „Vom renunța la un număr mic de subcategorii din categoria mai mare de produse metafizice, întrucât cumpărătorii și vânzătorii ne-au spus că tranzacțiile din acele subcategorii generează adeseori probleme care cu greu pot fi apoi rezolvate”, se arată în comunicat.

Decizia eBay a cauzat nemulțumirea unora dintre clienții site-ului. Săptămâna trecută, o petiție intitulată „Don’t Ban Our Psychics”, care a fost semnată până acum de peste 800 de persoane, a fost postată online. „eBay, nu ne interzice serviciile noastre metafizice! Luptă pentru spiritiștii și cititorii noștri în cărți de tarot, pentru vrăjitoare, vraci, păgâni, adepți ai filosofiei new age, vindecători, binecuvântători, vrăjitori, practicanți de voodoo, obiecte de magie și, cel mai important, pentru toți clienții și prietenii noștri!”, se afirmă în această petiție.