Site-ul killwithme.com omoara virtual un om

De: Dragos Tanase / 20.02.2008, 16:25
E vorba de un film care te pune pe ganduri, daca navighezi pe internet. Cand dai click pe killwithme.com, ai grija sa nu faci "Crime online"!

Din ciclul "voi sa nu incercati asta acasa", vorbim astazi despre un film care te pune pe ganduri, daca navighezi pe internet. Asadar, daca dai click pe killwithme.com, ai grija sa nu infaptuiesti "Crime online"!

„Crime online/Untraceable” este un thriller in regia lui Gregory Hoblit si ii are in distributie, printre altii, pe Diane Lane, Colin Hanks, Billy Burke, Joseph Cross si Mary Beth Hurt.

Jennifer Marsh (Diane Lane), agent special FBI, munceste din greu pentru a mentine un echilibru fragil intre viata ei personala, de mama singura si slujba ca ofiter de politie.

In fiecare noapte, din biroul din Portland, Oregon, Marsh navigheaza pe internet impreuna cu partenerul ei, Griffin Dowd (Colin Hanks), luand urma fraudelor cu carti de credit sau a obsedatilor sexual. La un moment dat, cei doi primesc un nou site infiorator: killwithme.com.

La inceput, site-ul pare ingrozitor de real, motiv pentru care cei doi parteneri incep sa-l monitorizeze cu scopul de a-i stabili autenticitatea. Prima imagine infricosatoare pe care o vedem in filmul „Crime online/Untraceable” este aceea a unei pisici rastignite pe o cursa de soareci, iar creatorul site-ului ii pune pe vizitatorii acestuia sa raspandeasca zvonul in timp ce pisica moare lent, in fata camerei de filmat.

O cautare asidua pe internet dezvaluie o retea de servere si de utilizatori care fac imposibila localizarea site-ului, dar dezvaluie si faptul ca ucigasul momeste agentii cu indicii care indica Portlandul.

Urmatorul pas criminal apare atunci cand un localnic este rapit si ia locul pisicii si odata cu aceasta substituire apare o situatie si mai inspaimantatoare: cu cat site-ul este vizitat de mai multa lume, cu atat victima va muri mai repede.

Incapabili sa-i opreasca pe vizitatori sa acceseze site-ul, agentii sunt nevoiti sa urmareasca ingroziti cum numarul vizitelor ajunge la cifra fatala.

Filmul va fi lansat de MediaPro Distribution in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO si CityPlex (City Mall) din Bucuresti, din 22 februarie.

Asteptam cronica ta de cinefil, dupa ce vezi filmul!