Site-ul www.csid.ro se relansează!

De: Andra Voiculescu / 17.09.2020, 09:18
Site-ul www.csid.ro se relansează!
„Ce se întâmplă, Doctore?”, cea mai citită revistă online pentru femei din România, a lansat noua versiune a site-ului www.csid.ro. Cititorii beneficiază acum de o experienţă nouă, de un design modern, mult mai prietenos, de conţinut relevant şi de o viteză de încărcare a paginii mai mare, de maximum 3 secunde.

În prim-plan se regăsesc cele mai interesante şi utile articole scrise atât de redactorii „Ce se întâmplă, Doctore?”, cât şi de colaboratorii permanenţi ai revistei, medici experimentaţi care ştiu „să traducă” informaţia medicală pe înţelesul omului obişnuit.

De asemenea, noua variantă a site-ului www.csid.ro aduce o vizibilitate mai mare secţiunii de interviuri video cu specialişti din diverse domenii ale sănătăţii: oncologie, psihologie, boli infecţioase, endocrinologie, ginecologie, chirurgie, oftalmologie, nutriţie etc.

Secţiunea de noutăţi este bine delimitată şi le oferă cititorilor ştiri de ultimă oră din domeniul medical – studii şi descoperiri ştiinţifice care ne influenţează sănătatea –, dar şi din domeniul frumuseţii şi îngrijirii, informaţii noi despre diete, vedete, turism şi ecologie.

Pe noul site au rămas secţiunile cu care cititorii s-au obişnuit – Health, Beauty, Diet & Sport, Family, Sex, Lifestyle –, dar acestea vor fi marcate intuitiv, astfel încât cititorii să găsească mult mai uşor informaţia de care au nevoie.

Totodată, cititorii vor găsi mult mai uşor pe site, cu ajutorul meniului din stânga sus, secţiuni de interes: Boli şi Afecţiuni, Semne şi Simptome, Dicţionar Medical, Medicamente, Plante Medicinale, Alimente, Analize Medicale, Vaccinuri.

În partea de jos a site-ului se află 3 secţiuni intens accesate, respectiv:

  • Calculator de Calorii – cu ajutorul aplicaţiei afli rapid câte calorii trebuie să consumi ca să slăbeşti sau să îţi menţii greutatea corporală
  • Calculatorul Greutăţii Ideale – aplicaţie îţi oferă un calcul orientativ al greutăţii ideale, care ia în calcul înălţimea, vârsta, sexul şi greutatea actuală
  • Calculator Nutriţional Alimente – introduci alimentul în aplicaţie şi afli câte calorii are acesta

Schimbarea vizează şi imaginile folosite în articole, care sunt optimizate pentru noul layout şi îi oferă astfel cititorului o experienţă plăcută de navigare pe site. Totodată, cititorii pot căuta ceea ce îi interesează folosind direct secţiunea de „Căutare” din dreapta sus.

Noul www.csid.ro este adaptat pentru toate dispozitivele (telefon, tabletă, desktop) şi este lider de piaţă în categoria site-urilor de Sănătate şi îngrijire personală din România, potrivit datelor Studiului de Audienţă şi Trafic Internet (SATI).

Brandul „Ce se întâmplă, Doctore?” atrage o comunitate importantă de cititori, în care predomină femeile moderne, informate şi preocupate de un stil de viaţă sănătos.

Trustul de presă Gândul, din care fac parte site-urile www.csid.ro, gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, descopera.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, se situează pe locul 1 în topul celor mai citite grupuri editoriale din România.