Situatia CNSAS, manevra subtila a lui Basescu

Apropo.ro / 04.02.2008, 09:18
Situatia CNSAS, manevra subtila a lui Basescu
Marian Vanghelie a declarat, duminica, ca situatia actuala a CNSAS reprezinta "o manevra politica" a "domnului profesor Traian Basescu".

Liderul PSD Bucuresti Marian Vanghelie a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca situatia actuala a CNSAS reprezinta "o manevra politica" a "domnului profesor Traian Basescu", el aratand ca Parlamentul trebuie sa reglementeze acest aspect astfel incat CNSAS sa functioneze in continuare.

"Asistam la o manevra politica, frumoasa, subtila a domnului profesor, care a dat tema zilei si presei, si societatii civile, si cetatenilor. Hotararea Curtii Constitutionale este un joc subtil al domnului presedinte Traian Basescu, pentru ca avem nevoie de un scandal frumos ca sa-l ajutam pe Traian Basescu sa se bata cu toti si sa nu prinda pe nimeni", a precizat Vanghelie.

El a aratat ca punctul de vedere al PSD legat de acest subiect priveste reglementarea de catre Parlament a situatiei legislative a CNSAS, in acord cu hotararea Curtii, astfel incat CNSAS sa continue sa functioneze.

Citeste toata stirea la Mediafax