Situatia lui Ziyati se va decide luni

Apropo.ro / 26.07.2004, 10:18
Situatia lui Ziyati se va decide luni
Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, duminica, la revenirea echipei Rapid din turneul de pregatire efectuat în Elveția, ca, luni, va discuta cu președintele executiv al clubului situația mijlocașului Nouredine Ziyati. "Atunci cînd l-am trimis acasa, am stabilit ca

Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, duminica, la revenirea echipei Rapid din turneul de pregatire efectuat în Elveția, ca, luni, va discuta cu președintele executiv al clubului situația mijlocașului Nouredine Ziyati.

„Atunci cînd l-am trimis acasa, am stabilit ca voi lua o decizie la întoarcerea la București, așa ca mîine voi discuta și cu președintele clubului. Nu sînt de acord ca atuci cînd hotarasc ceva sa revin asupra deciziei”, a spus Razvan Lucescu.

Tehnicianul alb-vișiniilor este de parere ca mijlocașul Rapidului este un jucator de valoare, dar ca acesta trebuie sa înțeleaga ca interesul echipei primeaza. „Ziyati este un jucator foarte talentat, asta este clar. Dar trebuie sa înțeleaga faptul ca înainte de problemele și de interesul personal este interesul echipei. E adevarat, și-a cerut scuze, dar trebuie sa gîndești înainte de a face un gest”, a mai spus Lucescu.

Fotbalistul marocan Nouredine Ziyati a fost exclus din lotul echipei Rapid, în urma cu o saptamîna, în timpul cantonamentului din Elveția dupa o disputa verbala cu antrenorul Razvan Lucescu. Ajuns la București, conducerea clubului l-a trimis pe Ziyati la satelitul Rapidului, divizionara B, Electromagnetica București.

Mediafax