Situaţie fãrã precedent la „iUmor”! Au cerut sã nu se difuzeze la TV

De: Nicoleta Nicolae / 27.05.2016, 13:23
Situaţie fãrã precedent la „iUmor”! Au cerut sã nu se difuzeze la TV
Cele nouã zile de filmãri petrecute pe platoul emisiunii „iUmor” i-au determinat pe cei trei juraţi, Delia, Bendeac şi Cheloo, sã fie unanim de acord cã în acest show absolut, dar absolut orice e posibil.

De la momente de teatru, la stand-up, de la muzică, la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie, imitaţii şi multe altele ce nu de puţine ori i-au lãsat fãrã replicã, cei trei juraţi au trăit de toate pe parcursul filmãrilor. Însã chiar când credeau cã au văzut tot, aceştia au avut parte de o nouã surprizã.

Iosif Valentin Emanuel şi-a fãcut apariţia pe scenã cu un tricou inscripţionat cu mesajul „N-am! Nu ştiu! Nu vreau! Nu-mi pasã!”, iar de asta aveau sã se convingã şi juraţii, în cel mai scurt timp posibil. Concurentul nu pregãtise nimic, ci avea o singurã motivaţie. De Revelion, împreunã cu cel mai bun prieten, şi-a pus o dorinţã: sã ajungã amândoi la TV. „Chiar dacã ne facem de râs, noi suntem aici!”, le-a spus el juraţilor, completând faptul cã prietenul sãu este deja concurent în casa „Mireasã pentru fiul meu” şi, astfel, scopul lor a fost îndeplinit.

 Acesta a fost şi momentul în care juraţii s-au pus de acord cã e momentul sã le dea o lecţie celor care nu vor decât sã aparã la TV. „Unii dintre concurenţi, jur, ar merita sã aparã bluraţi. Sã le parã rãu pentru cã ne-au enervat extraordinar, sã nu aibã şansa sã se bucure cã au apãrut la TV!”, a spus Cheloo, iar Bendeac l-a întrebat: „Ştii care ar fi cel mai rãu lucru care ţi s-ar putea întâmpla? Sã difuzãm aceastã secvenţã cu faţa ta bluratã!”. Dacã va avea Valentin şansa sã aparã pe sticlã, rãmâne de vãzut duminicã, de la 20:00, la Antena 1, când telespectatorii au şansa sã decidã ultimul finalist al concursului, trimiţându-l direct în marea finalã a show-ului, difuzatã pe 5 iunie. 

În marea finalã, ca o noutate absolută, juraţii se vor transforma în concurenţi. Mai exact, finaliştii vor avea obligaţia să aleagă unul dintre juraţi, alături de care să îşi construiască momentul, fiecare dintre juraţi neavând dreptul sã voteze concurentul alãturi de care participã. Câştigãtorul emisiunii va fi desemnat tot prin vot de cãtre telespectatori, de data aceasta prin SMS, cu menţiunea cã pentru a se califica la votul publicului, finaliştii trebuie sã obţinã trei „DA” din partea juraţilor.