Skateboard Trick Masters Skating

Apropo.ro / 28.06.2006, 15:07
Skateboard Trick Masters Skating
Mountain Dew Urban Fest si-a aratat inca o data muschii! De data aceasta a lovit sambata, 24 iunie, cu cel mai mare concurs de skateboarding desfasurat pana acum in Romania, Trick Masters Skate in cadrul Urban Fest 2.0. Mountain Dew Skate Park Herastrau a adunat peste 2000 de

Mountain Dew Urban Fest si-a aratat inca o data muschii! De data aceasta a lovit sambata, 24 iunie, cu cel mai mare concurs de skateboarding desfasurat pana acum in Romania, Trick Masters Skate in cadrul Urban Fest 2.0.

Mountain Dew Skate Park Herastrau a adunat peste 2000 de spectatori care s-au strans pentru a vedea ce inseamna cu adevarat sloganul „Do the Dew” in maniera celor mai tari skateboarderi din Romania!

Concursul, care a oferit premii de peste 1500 de euro in bani si echipamente, a avut mai multe probe, gasite in orice concurs de mare anvergura – „Best Ollie”, „Best Trick” si „Street” la care s-au inscris 35 concurenti. Juriul concursului a fost format din 3 invitati cu nume sonore si l-a avut ca special guest star special pe Michael Zakel, unul dintre cei mai cunoscuti skateri profesionisti din Germania.

Castigatorii au fost urmatorii:

BEST OLLIE – Bogdan, 21 ani, BRASOV

BEST TRICK – Teo Istvan, 23 ani, BUCURESTI

STREET
– LOC 1 Benescu Cristian „USCAT”, 23 ani, BUCURESTI
– LOC 2 Cezar Iliescu, 17 ani, BUCURESTI
– LOC 3 Costin Alexandru, „MULLEN”, 17 ani, BUCURESTI

Iar daca credeati ca skatebording-ul este numai pentru baieti, ei bine, de aceasta data, fetele au venit pe skate-urile proprii, concurand pentru sectiunea „Best Babe”. Cea care s-a ales cu acest titlu a fost Anda Tudoran , la doar 16 ani.

Cel mai tanar participant a avut 12 ani si cel mai in varsta participant era in „etate” de 23 de ani. Decizia unanima a juriului a fost optimista : skaterii din Romania sunt din ce in ce mai buni in fiecare an.

Totul s-a incheiat cu un concert E.M.I.L, cei mai tari cultivatori de vise din Romania si cu un afterparty pe cinste.

Mountain Dew Urban Fest este primul festival din Romania care ridica la rang de arta formele de exprimare urbana: sport extrem, muzica underground si street art. Ajuns la cea de-a doua editie, anul acesta Mountain Dew Urban Fest a devenit deja o traditie asteptata in fiecare vara de catre cei ce inteleg de ce e cool sa poti sa dai viata peretilor cu 2-3 tuburi de graffiti, sa poti sa te dai pe cele mai inalte rampe, si sa iti faci prieteni pe viata.

Aventura din acesta vara nu se termina aici…Mountain Dew Urban Fest 2.0 a mai pregatit pentru voi tot in Mountain Dew Skate Park Herastrau inca doua mari surprize: in luna iulie Best Trick Rolling, iar in August Best Trick BMX/MTB. Mountain Dew va fi acolo pentru a-ti oferi energia necesara sa mai sari o rampa, si inca una…si inca una…

Tags: