Skizzo Skillz a lansat clipul „Pierdevara”, in premiera pe Apropo.ro

Apropo.ro / 22.06.2009, 16:29
Skizzo Skillz a lansat clipul
Artistul Skizzo Skillz si-a lansat cel mai nou videoclip, "Pierdevara", in premiera, azi, pe Apropo.ro.

Artistul Skizzo Skillz si-a lansat cel mai nou videoclip, "Pierdevara", in premiera, azi, pe Apropo.ro.

"Pierdevara" este o piesa de pe noul album Skizzo, instrumentalul fiind produs de Boyboy (Bucuresti), iar mixajul si masterul fiind realizate de Okapisound, adica Mitza (Agresiv). Clipul a fost filmat cu Dan-Andrei Staruiala, despre care Skizzo scrie pe blogul personal: "pentru cine nu stie, este din Arad, momentan sta la Timisoara si, printre altele, a facut videoclipul la piesa Eroi, semnat Presto & Zeze si scurt-metrajul O tigara aprinsa, care a fost recompensat la Filmul de Piatra cu doua premii – pentru montaj si cel mai bun film de fictiune".

Noul videoclip, lansat azi, in exclusivitate, pe Apropo.ro , este al treilea clip oficial marca Skizzo Skillz. E un clip de imagine, in care se urmareste o stare de relaxare, pozitivitate, buna dispozitie, un clip de vara, fara fete in bikini si alte elemente de staruri.

Robert Virag a devenit oficial Skizzo Skillz in anul 2002, dupa ce in perioada 1992-1996 a activat in trupa Trompy, prima trupa de dans rap si breakdance din tara, iar in 1996 a format trupa Blessing Squad alaturi de Pacha Man, Mo’ Weed, Jiddah, Dramatik si Don Shahaza aka Injektah.

ss

Skizzo Skillz marturiseste: "Am trecut de la Michael Jackson la soul, de la Stevie Wonder, Bobby Brown, Bell Biv de Voe, BoyzIIMen la R&B, de la Hammer si Tupac la tot rapu’ mainstream si undergound, de la Sizzla la reggae, dancehall, roots, dub, dnbm electro, si acum inca migrez si caut. Sunt hip-hop la baza, influentzele muzicale sunt din cauza muzicii variate pe care o ascult."

Citeste mai multe despre Skizzo Skillz

 

Skizzo Skillz – Pierdevara de pe tare.ro

Â