Skizzo Skillz ne cheamă „Sub un palmier”

Apropo.ro / 13.03.2015, 19:00
Skizzo Skillz ne cheamă
Skizzo Skillz ne conduce într-o călătorie fascinantă pe plaiuri exotice inundate de soare şi scăldate în apele mării, în cel mai recent single, “Sub un palmier”!

“Departe de cartier, de cartier/ Acum, casa noastră e pe plajă / Sub un palmier, sub un palmier /Ne alergam prin pădurea de palmieri”, ne cântă Skizzo păşind pe nisipul umed şi răcoros, ghicindu-ne gândurile care zboară spre ţările calde, dar sunt încă amorţite de iarnă care nu se grăbeşte să ne părăsească de tot.

Conceptul şi execuţia videoclipului îi aparţin chiar lui Skizzo Skillz, filmările fiind realizate în timpul vacanţei sale petrecută în Cipru, iar frumosul fotomodel care condimentează videoclipul cu prezenţa sa este cunoscută sub numele de Cudeea.

Piesa se bucură şi de vocea frumoasei Misty care parcă ne îmbie la o cel puţin o zi de lenevie pe malul mării.

“Indiscutabil cel mai plăcut videoclip de până acum. Am reuşit să  combinăm utilul cu plăcutul şi, culmea, ne-a ieşit. Evident că plăcutul era mai prezent decât utilul, ahaha. Toate versurile sunt inspirate din fapte reale, niciun delfin nu a fost rănit în timpul filmărilor”, a declarat Skizzo.

Pe Skizzo îl puteţi găsi oricând pe instagram (skizzoskillz) şi Facebook (https://www.facebook.com/SkizzoSkillzMusic