Skrillex vă invită în culise într-un documentar de senzaţie

De: ApropoTV.ro / 05.10.2014, 06:00
Skrillex vă invită în culise într-un documentar de senzaţie
Skrillex deschide porţile culiselor pentru public în noul său documetar “Let’s Make a Spaceship: Skrillex Mothership Tour 2014”.

Documentarul îi va conduce pe fani într-o călătorie fascinantă, presărată cu momente amuzante şi le prezintă modul în care Skrillex şi echipa sa au pus la cale show-ul impresionant în care au montat pe scenă celebra nava cu lasere, de aproximativ 8 metri înălţime.

Premiera documentarului de 35 de minute va avea loc imediat după concertul susţinut de Skrillex pe scena festivalului ACL de pe 11 octombrie, transmis în direct pe Red Bull TV. “Let’s Make a Spaceship” va şi el disponibil pe acelaşi canal care poate fi instalat pe orice dispozitiv Android sau iOS.

Skrillex este, fără îndoială, cel mai ocupat om din muzică electronică de astăzi cu peste 300 de show-uri pe an, călătorind în întreaga lume alături de nava sa cu laser.

Criticilor săi le răspunde simplu, având în spatele său nu mai puţin de 6 premii Grammy: “Nimic nu poate fi fals atunci când simţi o asemenea pasiune din partea publicului”.

Un teaser al mini-documetarului poate fi urmărit aici: http://artistprojects.redbull.com/