Skye & Ross de la Morcheeba, în concert la Bucureşti, în noiembrie 2016

De: Cătălina Matei / 14.11.2016, 16:04
Skye & Ross de la Morcheeba, în concert la Bucureşti, în noiembrie 2016
Skye & Ross vor concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 23 noiembrie 2016, în cadrul turneului de promovare al primului lor album în noua formulă, „Sky | Ross”.

Cei doi sunt aşteptaţi la Sala Palatului pe 23 noiembrie cu noul lor proiect, SKYE | ROSS, dar şi cu hiturile Morcheeba care le-au adus inimile fanilor din întreaga lume.Organizator: Events.

După aproape 20 de ani pe scenă şi în studio sub numele Morcheeba, Skye Edwards şi Ross Godfrey au pornit în lume în formula duo pentru promovarea primului lor album, SKYE | ROSS. Turneul lor a debutat la Mallorca, în Spania, în primăvară, şi a continuat cu numeroase concerte în America, Canada şi Europa. În aventura lor europeană,  SKYE | ROSS se opresc pe 23 noiembrie la Sala Palatului, în Bucureşti. Cei doi au avut grijă să-şi împacheteze în bagaje, pe lângă piesele de pe noul album, cele mai tari hituri Morcheeba şi un show de excepţie.

Primul clip lansat de pe noul album al melodiei ‘’Light of Gold” poate fi vizionat aici. Între timp, au mai fost lansate oficial „Medicine” şi „How to fly”, iar aici găsiţi varianta acustică a melodiei “The Sea”, unul dintre hiturile Morcheeba care se va auzi şi live în concertul de la Bucureşti.

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti, hipermarketurile Carrefour şi benzinăriile OMV). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din bd. I.C.Bratianu, nr.6.