Slăbeşte 3 kilograme în 3 zile! Urmează dieta japoneză!

De: Cătălina Matei / 29.12.2016, 10:58
Slăbeşte 3 kilograme în 3 zile! Urmează dieta japoneză!
Aceasta dieta este dieta suprema, daca ne gandim la cum arata atat femeile, cat si barbatii din Japonia. Mancarea concentreaza nutrentii alimentelor in portii reduse ca marime. Si nu trebuie neaparat sa gatesti mancare japoneza pentru a te bucura de beneficiile acestei diete.

Pur si simplu mananca mai multe fructe, legume si mai mult peste. Serveste portii mai mici si mananca incet! Adauga in dieta alimente sanatoase si indestulatoare ca tofu si orez.

Dieta Japoneza promite pierderea a 3 kilograme in numai 3 zile, fara un efort alimentar foarte mare si indelungat. Iata in ce consta aceasta dieta-minune!

De ce dieta japoneză este simplu de urmat?

Magia alimentatiei de tip japonez sta in putinta acesteia de a imbina toate nutrientele necesare unei sanatati de invidiat cu alimente cu putine calorii, totul prezentat intr-o maniera delicioasa si imbietoare. Portiile sunt de cele mai multe ori asezate pe farfurii micute si castronase pe masura, fara a fi insa neindestulatoare. Toate astea te incurajeaza sa mananci din ochii felurile pe care le servesti, si iti permit sa te bucuri in acelasi timp de aspectul placut al mancarii.

Cum funcţionează dieta japoneză?

Rezultatul acestei diete? Vei manca mai incet, deci mai putin, ceea ce reprezinta o veste foarte buna pentru silueta. De fapt, acest proces incetinit de ingerare a mancarii se traduce prin putinta creierului de a realiza ca stomacul este plin; el are nevoie de aproximativ un sfert de ora pentru asta.

Conform statisticilor, un japonez consuma cu pana la 25% mai putine calorii intr-o zi, in comparatie cu un american. Este bine sa stii ca si daca reduci numarul de calorii cu doar 8% zilnic, speranta de viata iti creste cosiderabil, iar riscul de a suferi de boli de inima sau de tulburari de circulatie se reduce simtitor. Renuntarea la calorii nu trebuie sa fie greu de suportat. Secretul este inlocuirea alimentelor concentrate in calorii, cu alimente care contin mai putine astfel de nutriente.

Ciocolata, cartofii si prajiturile trebuie inlocuite cu alternative de genul: fructe, legume si supe pe baza de pasta. In acest sens, a fost efectuat un studiu demonstrativ de catre Universitatea de Stat din Pennsylvania. In cadrul acestora, unui grup de femei i s-au servit in fiecare zi portii de mancare cu 25% mai mici, continand cu 30 de procente mai putine calorii decat cele obisnuite. La finalul cercetarii, femeile din grup au ajuns sa consume doar 800 de calorii pe zi, unele dintre ele chiar mai putin, fara ca macar sa simta nevoia de a manca in plus.

Articolul complet aici!