Slăbește 5 kilograme în 7 zile. Ce trebuie să mănânci

De: Carmen Ulian / 08.01.2015, 10:00
Slăbește 5 kilograme în 7 zile. Ce trebuie să mănânci
Află ce trebuie să mânânci pentru a slăbi 5 kilograme în doar o săptămână. În plus, nici nu trebuie să te abții de la mâncare.

Alege alimente cu mai puține calorii pentru a fi în formă. Ai voie să consumi legume, fructe, carne, lactate, cât să te saturi. Este important ca pe parcursul acestei diete să iei un aport suplimentar de vitaminele B și C, pentru ca organismul tău să nu aibă vreun dezechilibru. Un regim fulger disociat.

Iată ce trebuie să consumi pe parcursul celor șapte zile:

Ziua 1: Fructe

În această zi sunt acceptate toate fructele, mai puțin bananele. Profită de pepeni, piersici, caise, mere, struguri. Mănânci doar fructe, fără a integra nimic altceva în meniu. Bea apă sau ceaiuri neîndulcite.

Ziua 2: Legume

Astăzi este ziua legumelor. Consumi ce vrei, mai puțin fasole sau mazăre. Poți consuma legumele crude sau gătite. La capitolul cartofi, unul fiert este suficient într-o zi.

Ziua 3: Fructe și legume

Astăzi este ziua primelor două zile combinate. Din nefericire este exclus cartoful fiert din meniu.

Ziua 4: Banane și iaurt

Se pot consuma până la 8 banane pe zi și până la 8 pahare de iaurt slab.

Ziua 5: Roșii

Ziua 5 are în meniu carne de pui sau curcan, carne slabă, și roșii, până la 6 bucăți. Bea un pahar cu apă la fiecare roșie pe care o mănânci.

Ziua 6: Legume și carne

În a șasea zi nu ai voie cartofi, căci ai carnea în meniu. Carne slabă. La capitolul legume, poți consuma ce dorești și cât dorești.

Ziua 7: Supă

Este vorba de supă din varză și legume. Ai nevoie de varză, 2-3 cepe, un ardei gras, 5-6 tulpini de țelină, o conservă de roșii fierte și decojite.

În toată această perioadă, nu uita de aportul necesar de apă și jumătatea de oră de mișcare în aer liber sau sport, pentru a avea rezultate și mai bune.