Slăbește cu ajutorul ultrasunetelor emise de corzile vocale!

De: Carmen Ulian / 07.07.2014, 15:00
Slăbește cu ajutorul ultrasunetelor emise de corzile vocale!
Un indian susține că ajută oamenii să slăbească cu ajutorul ultrasunetelor emise de corzile sale vocale.

Jigar Shah din orașul Ahmedabad susține că a ajutat o mulțime de persoane să scape de kilogramele în plus doar cu ajutorul ultrasunetelor pe care le emite din corzile vocale. El spune că a mai însănătoșit oameni care sufereau de hipertensiune, astm, dureri de cap, probleme la rinichi, cancer etc, folosind aceeași tehnică.

Corzile vocale ale lui Jigar, după cum declară acesta, sunt capabile să emită ultrasunete pe care le descrie pe site-ul său ca ”un masaj cu frecvență foarte înaltă ce poate pătrunde până la 13 cm în piele”. Aceste ultrasunete nu sunt perceptibile urechii umane.

Pentru a-și vindeca pacienții, Jigar deschide gura pentru a emite ultrasunete. Terapia cu ultrasunete este bună pentru reducerea țesutului adipos și pierderea în greutate. Celulele grase sunt forțate să elibereze trigliceridele care sunt apoi procesate natural de organism prin procesul de ardere a grăsimilor.

Cei care au trecut pe la cabinetul său au comentat, pe site, că au pierdut până la 1 kilogram în doar două zile de terapie, iar alții susțin că au pierdut câțiva centimetri în cinci minute. Un alt individ spune că a fost transformat de indian dintr-un om cu multe kilograme în plus într-unul de o greutate normală.

Desigur, în niciunul dintre aceste cazuri nu există și fotografii care să susțină declarațiile, astfel că cei mai mulți cititori le consideră povești.

Jigar a fost și în show-ul „India”s Got Talent”, unde a dorit să impresioneze juriul cu abilitățile sale, dar nu a reușit decât să facă un moment amuzant.