Slabește sanatos!

Apropo.ro / 16.05.2005, 14:27
Slabește sanatos!
Chiar daca vara aceasta nu mai sunt la moda fustele mini si tricourile pana la buric, treci la treaba si scapa de greutatea excesiva! Ușor de zis, greu de facut, mai ales cand pe umerii tai apasa toate grijile familiei. Nu ai timp sa mergi la sala pentru ca ai de luat copiii de


Chiar daca vara aceasta nu mai sunt la moda fustele mini si tricourile pana la buric, treci la treaba si scapa de greutatea excesiva!

Ușor de zis, greu de facut, mai ales cand pe umerii tai apasa toate grijile familiei. Nu ai timp sa mergi la sala pentru ca ai de luat copiii de la gradinița (școala), trebuie sa-ți aștepți soțul cu masa aranjata, toata ziulica trebaluiești prin casa, iar seara pici de oboseala. Vestea buna e ca astfel arzi grasimile, dar nu suficient!

Accelereaza metabolismul!
Daca ai multe grasimi de care vrei sa scapi, trebuie sa grabești cumva acest proces de ardere Nu știi care este pedala de accelerație a metabolismului? Carnitina, un aminoacid care are grija de metabolismul tau energetic, acționand asupra acizilor grași, pe care-i transforma în energie. Daca ai nevoie de și mai multa energie la nivel celular, poți apela la binecunoscuta coenzima Q. Aceasta nu se ocupa doar de încetinirea procesului de îmbatranire, ci și de îmbunatațirea metabolismului. Grasimile se vor arde, iar tu vei pierde în greutate.

Dulciurile si-au gasit nasul
Dar ce te faci daca nu te poți abține de la dulciuri? Oricat te-ai chinui sa slabești, vei pune la loc, daca nu renunți la ispitele dulci. Știai, însa, ca orice naș își are nașul! De dulciuri, te poate lecui cromul. Acesta controleaza nivelul zaharului din sange și ține în frau nevoia de a manca ceva dulce. Daca în dieta ta zilnica exista crom suficient, pofta de a consuma dulciuri dispare.

Studiilei inclina in favoarea produselor naturale
Mai mulți dieteticieni au încercat diverse combinații între minerale, vitamine și aminoacizi pentru a vedea care e mai eficienta în curele de slabire. Din competiție a ieșit caștigatoare formula bazata pe: coenzima Q, crom, carnitina și garcinia cambogia (o planta ce taie pofta de mancare). Toate aceste ingrediente naturale au fost înglobate într-un supliment nutritiv, Bio-Siluet, care a fost testat pe mai multe persoane supraponderale: femei cu varsta cuprinsa între 30 și 45 de ani.

Toate au pierdut cateva kilograme, dupa ce au luat suplimentul, iar peste 80 la suta dintre ele au declarat ca s-au simțit mai puțin obosite și au avut un tonus mai bun, fața de alte cure, pe care le ținusera înainte. Toate participantele au observat ca pofta de mancare și de dulciuri s-a redus considerabil, iar nevoia de a lua gustari între mese a disparut.